Treningsuka som gikk – uke 19

Denne uka ble tilbrakt på treningsreise på Kypros, og treningsuka ble deretter. Så bear with me, ikke hver uke er som dette, for å si det såååånn. Når det er sagt følte jeg meg virkelig i toppform når jeg kom hjem på fredag, og gjør det enda – har bare lyst til å trene hele tiden, haha.

Får håpe kropp og sinn holder på treningslgeden også i treningsukene fremover – foreløpig lover deg særdeles godt!?

Mandag

Startet dagen med Step og Styrke sammen med Sølve klokken 08.00. Dette syns jeg er så moro at jeg kunne tenke meg å begynne å ha step-timer selv, haha. Var deretter med på en WOD sammen med Stine Hartmann, før det ble frokost og «avslapning» resten av dagen. Det vil si, ikke noe mere egentrening.

Tirsdag

Startet dagen med en morgentur sammen med deltakerene klokken 07.00. Jeg og Stine hadde lagt det opp slik at de som ville løpe kunne gjøre det, og de som ville gå kunne gjøre det sammen med meg. Så da ble det en times powerwalk i strandkanten fra 07-08, og deretter trente jeg styrke på egenhånd. Knebøy, chins, roing og step ups var noe av det som sto på agendaen.

Onsdag

Denne morgenen var det på med sekken grytidlig, og ut på tur for å rekke å spille inn treningsfilmer før alle de fine stedene ble proppfulle av folk. Innspillingen tok sånn greit på, men jeg rundet av det hele med en 30 minutters treningsøkt med egen kroppsvekt i vannkanten. Idyllisk som bare det. Etter noen timer på stranda gikk jeg i gang med en tur som tok meg rundt to timer.

Torsdag

Nok en gang fikk jeg starte dagen med Step og Styrke sammen med Sølve, før jeg kjørte gjengen gjennom min egen WOD rett etterpå. På ettermiddagen kjørte jeg gjennom en bootcamp-økt som jeg tok på gjengen tidligere i uka, og som kommer her på bloggen i nærmeste fremtid. Den var helt konge!

Fredag 

Reisedag! Jeg spratt opp i 07-draget og gjorde unna 30 minutters gåtur og kroppsvektstrening på 30 minutter før jeg løp gjennom dusjen, koste meg med en god frokost og hoppet deretter i bussen mot flyplassen på Kypros.

Lørdag

Hva jeg gjorde av trening i går kan dere se i dette innlegget.

Søndag

I dag gjorde jeg en kjapp styrkeøkt på SATS, ukens andre styrkeøkt. Tidligere denne uka skrev jeg om nettopp disse to øktene, som du kan sjekke ut i dette innlegget. Da vet du også hva som var på agendaen på dagens økt – måtte riktignok korte den ned noe, da vi fikk lunsjgjester – helt ok i grunn, da kroppen var sånn ok gira på trening.

Nå venter noen timer på sofaen før en ny (trenings)uke venter i morgen – hurra! Håper dere har hatt en fin helg godtfolk?

Flere
Artikler