Enkel og næringsrik middagsoppskrift med kylling, kremost og spinat

Inneholder reklame

Det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var å sette meg ned med morgenkaffen og filosofere over dagens #matmandag – hva skulle jeg lage?

Som regel har jeg dette klart, men etter mye reising i det siste har jeg ikke rukket å være i forkant akkurat i dag. Jeg begynte å scrolle rundt på nettet etter inspo, og havnet inne på min egen blogg – rett og slett fordi jeg har mekket så mye digg opp igjennom, at det er synd å ikke minne både meg selv og dere der hjemme på disse sinnsykt gode, enkle, proteinrike og næringsrike alternativene. Dagens oppskrift er en fast gjenganger hos meg, da den er næringsrik og enkel, med forholdsvis få ingredienser.

We like!

Du trenger

  • Kyllingkjøttdeig
  • Hvitløk og chili
  • Philadelphia-ost
  • Spinat
  • Vårløk
  • Poteter eller ris (valgfritt)
  • Valgfritt krydder

Slik gjør du 

  • Stek kjøttdeigen til den er gyllenbrun. Imens den steker kan du hakke opp hvitløk og vårløk, samt finne frem krydderet du vil bruke i retten. Jeg sverger som regel til salt og pepper, paprika- og chili.
  • Når kjøttdeigen er noenlunde ferdigstekt kan du tilsette hvitløken og vårløken, og deretter krydre blandingen godt. La dette stå og godgjøre seg, før du tilsetter spinaten. Sørg for å bruke masse spinat, da dette forsvinner i løse lufta så fort det bli varmt.
  • Når spinaten er ferdig er blandingen ferdig, og du tilsetter the final touch, nemlig to spiseskjeer med kremost. Det er denne som gir den superdigge, creamy konsistensen.

Og voilá – en superdigg, enkel lunsj- eller middagsrett (ja takk, begge deler), gjort på kun noen minutter!

Så fort dette blogginnlegget er i boks skal jeg mekke neste ukes #matmandag. Den er av typen som kan stå og godgjøre seg i noen timer, så jeg rekker en treningsøkt på CrossFit Fønix før middagsfesten skjer. Tidligere i dag rakk jeg en tur innom Hendrix Hair her i Drammen også (#reklame, ettersom jeg har et samarbeid med de), og ble høstfin på håret. Fjonene mine fortsetter å vokse seg sterke og fine, og det til tross for at jeg fortsatt bruker extensions. Virker nesten som om det beskytter håret litt, da det gjør at jeg bruker særdeles mye mindre rettetang og andre varmeprodukter.

Nå skal jeg teste produktene dere ser over, og er spesielt spent på «hårpudderet» på bildet nederst til høyre. Det er sånn pulver man drysser ved hodebunnen for å skape mer tekstur, og gjøre det enklere å jobbe med. Når jeg testet det hos frisøren var det suuuperbra, så jeg håper jeg får det til på samme måte?  Jeg er virkelig så fornøyd med jobben Hendrix Hair gjør. Anita, frisøren min, er alltid ærlig på når jeg kan gjøre hva med håret mitt, hvilke produkter jeg bør bruke og hva jeg bør prioritere. Dette har gjort at jeg har et langt sunnere hår, kun ved hjelp av enkle verktøy – men de rette verktøyene, riktignok. Dere kan sjekke ut Facebook-siden deres her, og enkelt booke time via nettsidene deres.

Men nå skal jeg og det ny-pimpa håret mitt jobbe litt, før det blir Crossfit og kosekveld i heimen. God mandag, dere?

 

Flere
Artikler