VLOGG: Tidenes treningsreise og trening med apparater – yey or ney?

Jeg kom hjem fra treningsreise natt til i dag, og labbet logisk nok rett til sengs. Dagen i dag startet med at jeg våknet av meg selv, min faste frokost, kruttsterk kaffe og videoredigering på sofaen. Perfekt morgen! Mannen kommer hvert øyeblikk hjem, og i ettermiddag skal vi på middag til svigers – supersøndag! Men hei – her er ukas vlogg! I denne får dere et innblikk i den fantastiske treningsuken vi har hatt i Kroatia, og om du er ekstra nysgjerrig kan du sjekke ut hashtaggen vår #piaogmarenstreningsreise – så mange fine bilder fra de flotte jentene vi hadde med oss.

  • Husk at ukas vlogg alltid kommer på søndager, og om du er ny til dette konseptet kan du finne alle mine tidligere vlogger på YouTube-kanalen min her.

Mer om det senere – nå lar jeg vloggen snakke for seg, og ønsker en ny og spennende blogguke velkommen i morgen.

Nyt søndagen, fint folk!

Og btw, om dere har spørsmål til treningen jeg viser i videoen, fyr løs. På tirsdag delte jeg jo en beinøkt dere må prøve, og den er ikke dum den beinøkta jeg gjør i videoen her heller. Info om neste treningsreise finner du her, og vi jobber for øyeblikket med å sette datoen for høstturen 2018.

Moro ass – snakk om å leve av det man elsker!

P.S I går la jeg ut en rabattkode til NIH Convention på Instagram, som gir deg 1000 kroner i rabatt ved påmelding. Den går ut i dag, så vær kjapp om du er keen på å være med oss på tidenes treningsfest! Her kan du lese mer om arrangementet, og du melder deg på på samme nettsted. Denne delen er #reklame, ettersom jeg får deltakelsen gratis og oppfordrer dere andre til å være med via en rabattkode.

Just so you know ?

 

Flere
Artikler