Hei dere, og god tirsdag❤️
I går delte jeg bilde av middagen min på Insta, og ikke overraskende fikk jeg mange spørsmål om oppskrift. Og tro meg, den var like god som den så ut til! .. Selv om den ikke ser så fancy ut da – det er den forsåvidt ikke heller, hehe.
Her er oppskriften?
Du trenger (til to personer)
- Pasta eller spaghetti, så mye dere ønsker å spise, hehe.
- Spinat eller grønnkål
- Hvitløk og sjalottløk (vanlig løk funker også)
- 50 gram parmesan
- 100 gram Philadelphia-ost
- 1 spiseskje Maizenna
- 3-400 gram kyllingfilet
- Ønsket krydder til kyllingen, jeg brukte salt, pepper og oregano, samt litt kyllingkraft.
- Brokkoli
Slik gjør du
- Kok pastaen/spaghetti.
- Stek kylling med hvitløken og løken, og tilsett krydder når det nærmer seg ferdigstekt.
- Ta 2 dl fra pastavannet, og rør inn 100 gram Philadelphia og 50 gram parmesan.
- Deretter rører du ut 1 ss maizenna i litt kaldt vann, og blander det sammen med osten.
- Gi dette oppkok i en kjele mens du rører rundt, og voilà – en superdigg pastasaus! Smak til med salt og pepper.
Til servering er jo jeg glad i å fylle bollen med spinat eller grønnkål, deretter spaghetti, litt saus, kylling, og deretter litt mer saus. Og brokkolien da?
Absolutt verdt å teste!! Altså, pasta, ost.. can’t go wrong.
I dag har jeg blant annet fått inn en styrkeøkt, den kan dere se på Insta.
Jeg gjør meg stadig nye tanker om post-gravid-trening, og selv om jeg ikke har fått skrevet så mye på boken min som jeg kanskje skulle ønske (klassisk), så er det litt fremgang hver eneste dag, mtp. hva jeg ønsker at den skal inneholde?
Håper du har en fin tirsdag❤️