På tide å ta bedre vare på huden min!

Reklame ism. Urban Veda

.. og det skal jeg gjøre med disse produktene?

Nye, veganske, bærekraftige og naturlige hudpleieprodukter, basert på ayurvediske urter, blomster og frukter. De er kun tilgjengelige hos helsekostkjeden Life, der de hjelper deg til å finne produktserien som passer deg, basert på en hudtester.

Les mer her.

Jeg har nemlig lenge tenkt at jeg burde begynne å ta bedre vare på huden min, på hele kroppen egentlig, men aller viktigst, ansiktet.

Jeg har perioder der jeg er flinkere enn andre, men stort sett er utgangspunktet mitt ganske labert; vasker ansiktet om morgenen, smører meg med en random ansiktskrem, og det er det. Har jeg brukt sminke skyller jeg den av med vann, tidvis en slags rens, og ny runde med den tilfeldige ansiktskremen, hehe.

Om det er dette eller den labre søvnen min de siste månedene som har gjort ansiktet mitt litt grått den siste tiden er jeg usikker på – mest sannsynlig en kombo? I tillegg triller jeg jo mye utendørs i all slags vær om dagen, og det påvirker sikkert det også.. summa summarum, jeg er over 30 og har lyst til å ha en så sprek og sterk hud så lenge som mulig!

Nå er det skjerpings.

Det finnes jo en jungel av produkter der ute, men nå har jeg altså funnet en produktserie jeg er veldig spent på å teste! Urban Veda er som sagt helt ny i Norge, en naturlig og prisvinnende hudpleieserie skapt med inspirasjon fra ayurvediske prinsipper. Produktene er laget av urter, frukter og blomster, kombinert med multivitaminer og andre kliniske, velprøvde ingredienser. De er veganske, fri for parabener, kunstige farger, mineraloljer og genmodifiserte ingredienser.

De er bærekraftig produsert, og emballasjen er resirkulerbar. Sist, men ikke minst – de har aldri vært testet på dyr!❤️

Produktserien finnes kun hos Life, hvor det er mulig å ta en test for å finne ut hvilken serie som passer deg best. Jeg gikk for den som tilfører glød og utstråling, basert på blant annet gurkemeie, som har blitt brukt i ayurvedisk medisin i over 2000 år blant annet på grunn av den styrkende effekten det har på huden.

Dette blir spennende!

Så når huden min gløder igjennom Instagram-skjermen din om noen uker, så vet du hvorfor ? Mine nye rutiner morgen og kveld er altså å rense huden, samt smøre inn med ansiktskrem og massere godt. Skal prøve meg frem og se om jeg liker å bruke ansiktsoljen på kveld eller morgen. Skrubb på kroppen skal jeg unne meg et par ganger i uken, og ellers blir det body wash + body lotion ?

Alle produktene lukter godt og naturlig av ingrediensene de er laget av, og selv om jeg nå gikk for kun én produktserie gleder jeg meg til å teste litt andre ingredienser også – jeg luktet meg igjennom alle sammen, og hvert produkt gav en egen følelse av velvære, spa og egentid – luksus til en nybakt mamma mellom bleieskift, trening, amming og hverdag?

Hvis du er som meg, og vet at du har forbedringspotensiale når det kommer til å ta vare på huden, så tenker jeg jo at produkter som dette, bærekraftige, resirkulerbar emballasje og dyrevennlige, burde stå fremst i køen når du velger produkter.

Skal holde deg oppdatert på hvordan jeg opplever både de nye rutinene, og selvfølgelig produktene – luksus i hverdagen, dette!

Flere
Artikler