Jålete besøk og vaskepoeng

Hei dere,

Håper du har hatt en fin torsdag – det har jeg! Sølve kom innom Drammen en tur på vei til Hønefoss, og vi fikk til en lunsj i sola – nydelig! Mini sov i vogna, og jeg var frisk i kroppen etter trilletur. Luksus på en torsdag? Jeg savner jo alle de fine menneskene jeg ser mer jevnlig når jeg er i full jobb, så besøk som dette settes stor pris på!
 
Etter date med Sølvis bar det hjem igjen, der jeg fikk noe over meg, og gikk igang med å vaske – det hører med til sjeldenhetene, med mindre jeg må? Skal innrømme at jeg tenkte litt på akkurat dette etter å ha gjestet God Morgen Norge, da jeg sa noe sånt som.. «håhå, vasking og denslags får mannen ta seg av, jeg må trene». Det stemmer ikke helt ? Misforstå meg rett, mannen er superflink, noe som jo er på sin plass ettersom jeg er main babywatcher ooog melkeku. Men jeg gjør mitt altså, rydder når jeg kan, mekker ok sunne middager når tiden strekker til, og ja.. gjør så godt jeg kan. Men det stemmer at jeg prioriterer trening, som i dag for eksempel – jeg hadde glatt droppet vasking om det ikke var for at jeg hadde fått inn godt med bevegelse tidligere på dagen.
That’s just who I am, and I like it!

Speaking of, mannen er bortreist på jobb, så det er bare meg og mini hjemme. Nå ser det ut til at han har tatt kvelden (ihvertfall for noen timer?), så lurer på om ikke jeg skal gjøre det samme. Han spiser enda ganske hyppig gjennom natta, 3-4 ganger, så jeg nyter den søvnen jeg får?

Blogges❤️

Flere
Artikler