Enkel, proteinrik og digg hverdagsmiddag – kylling med pesto og pasta + grønnsakspoeng

Hei dere, og god onsdag?

Dagen i dag går med til fullt admin-kjør her i heimen, noe som trengs – etter noen dager på farta hoper det seg opp i mailboksen, deadlines kommer krypende, og ja.. det er fint å ha en dag til å få hodet over vann. Ville sjekke innom her for å dele en middag jeg og mannen spiste forrige uke, og altså.. det er så godt. Mye mulig det er jeg som har litt ekstra hang up på visse saker om dagen, men lite smaker så godt som pesto ass. Så derfor, dagens middagsforslag..

Kylling med pesto og pasta! 

Du trenger..

1 glass med pesto

Hvitløk

Løk

Salt, pepper og oregano

Parmesan

Pasta

Kylling

Som alltid når jeg deler middagsoppskrifter er de gjerne for enkle til å kalles oppskrifter, men det er jo også noe av sjarmen.

Slik gjør du

  • Begynn med å hakke opp hvitløk og løk, og stek dette lett i en panne. Sett til side.
  • Stek kyllingen, og bland den sammen med løk og hvitløk. Tilsett ønsket mengde krydder.
  • Sett pastaen til koking.
  • La dette putre litt, før du deretter tilsetter ønskelig mengde pesto – vi bruke litt over et halvt glass på 400 gram kylling.

Og ja, når pastaen er ferdig så er middagen klar til servering! Jeg er glad i å tilsette spinat eller grønnkål til denne type retter, da sanker jeg jo også noen flere grønnsakspoeng, så det gjorde jeg. Man kan også tilsettte ytterlig med grønnsaker til kyllingen, og jeg kan tenke meg at kikerter og eller røde bønner er godt oppi også. Ost kan man også ha ved siden av, så kan hver enkelt ta den mengden man ønsker.

En kjapp, enkel, proteinrik og sunn hverdagsmiddag som jeg vil tro faller i smak hos de aller fleste. Jeg mener, hvem liker ikke parmesan og pesto – nam, nam, nam!

Nå skal jeg fortsette å jobbe her i heimen, før det blir CrossFit med mannen i ettermiddag. Økten er ikke akkurat preggo-vennlig, så det blir hissig med skalering på denne frøkna.. nesten så jeg får dårlig samvittighet for å ta opp en plass på gruppetimen, men samtidig, det er liksom hyggelig å fortsette å trene litt med andre å, hehe. Jeg tar sjangsen!

Håper alt er bra med deg, ha en strålende fin onsdag?

 

Flere
Artikler