Digg helg og en kettlebell-økt du bør teste

Hei fininger,

Er litt på etterskudd her jeg nå, delte vloggen på en mandag og snakker om helgen på en tirsdag – flaks at jeg kan skylde på gravidhjernen, haha??

Grunnen til at helgen må nevnes her på bloggen er rett og slett fordi den var sabla fin, OG fordi den inneholdt en kettlebell-økt som jeg tror mange av dere vil få glede av.

I helgen var mannen i bryllup, jeg skulle egentlig være med, før vi landet på at det var best at jeg ble hjemme. Selv om jeg fortsatt føler meg bra blir jeg fort most i kropp og hode, og er avhengig av å kunne slappe av myye – ikke helt forenbart med et 48-timers bryllup, selv om det var saki så kjipt å gå glipp av? Jaja, jeg gjorde ihvertfall det beste ut av situasjonen, og koste meg med kvalitetstid med venner og familie her hjemme.

På lørdag var det tapas med venner og middag hos mamma og pappa, og på søndag fikk jeg trent meg litt i mammarollen – kusinen min er mamma til verdens fineste sønn, og mens han spradet rundt og utforsker alt mulig kunne jeg leike meg litt meen vogna. Føles enda meget rart ut ?

Lørdagen inneholdt også en kettlebell-økt i kjelleren, som endte opp med å bli en superduper EMOM på snaue 40 min.

Hvert minutt gjorde jeg altså..

1. min – 15 goblet squat @12 kg x 2

2. min – 15 enarms press @12 kg, venstre

3. min – 15 enarms press @12 kg, høyre

4. min – 20 kettlebellswing @16 kg

5. min – 15 strake markløft med roing @12 kg x 2

6. min – 10 thrusters @12 kg x 2

7. min – 15 stående halo med kettlebell @16 kg

.. dette gjorde jeg 5 runder, med cirka 1 min pause mellom hver runde. Den satt?

Hvis du tester, velg vekter som passer deg, og gå gjerne ned (eller opp) på repetisjonsantallet hvis det passer deg bedre. Målet er å holde en jevn flyt gjennom økta, og kjenne at du får utfordret både muskler og pust i samme økt. Nydelig!

Håper du har hatt en fin tirsdag ellers – etter en lang dag med PT-kunder og poddinnspilling skal det bli godt med en kveld på sofaen, samt middagspølser og spaghetti til middag. Nam, nam ❤️

 

Flere
Artikler