Ny vlogg! Mine tips og erfaringer med gravidtøy – både på trening og til hverdags

Hei dere, og god mandag?

Denne vloggen ble live i går, men jeg fikk ikke somlet meg til å si ifra her inne før i dag. Slik er det noenganger, så gjør det gjeerne til en vane å sjekke innom YouTube-kanalen min direkte, hehe. Har fått så dilla på YouTube de siste månedene jeg, er jo en evig kilde til inspo og ny kunnskap. Om du enda ikke har dukket inn i den verdenen der, do it!

Du får bli med på både morgenrutine og en treningsøkt her i heimen, før jeg angriper ukas tematikk – preggoklær!

Målet var å gi tips til hvordan man kan kle seg behagelig og ålreit i graviditeten, spesielt når magen vokser til. Den har virkelig skutt fart de siste ukene, og jeg kjenner at siste innspurt muligens blir den seigeste – logisk nok. Heldigvis begynner ting å roe seg ned rundt meg om ikke lenge, og den siste måneden skal jeg prøve å ta det så rolig som mulig, etter tips fra dere. Takk?

Dagen startet med kaffe og frokost foran God Morgen Norge. Kl. 11 skal jeg på et møte her i Drammen, og litt senere skal jeg til jordmor. Skal blant annet spørre om fødselsforberedende kurs, og om det er noe jeg og mannen burde investere i.. erfaringer?

Håper du har en god mandag?

Flere
Artikler