Er du klar for STERKERE x Athletic?

STERKERE er, som mange av dere vet, styrketreningsprogrammet jeg selv programmerer og følger, sammen med en god gjeng i vår helt egen app. Hver uke leveres det tre styrkeøkter, samt frivillige finishere og bonusøkter, der summen av det hele utgjør det du trenger for å ha en sterk treningsuke – på dine premisser.

Påmelding her.

STERKERE handler om å bli sterkere og mer atletisk, hele året.

I april, mai og juni upper vi sistnevnte faktor en smule og kjører STERKERE x Athletic!

Programmet har fortsatt fokus på styrke og muskelvekst men toppet med litt pust og puls for å gjøre akkurat disse tre månedene hakket mer atletiske enn ellers i året. Perfekt for deg som vil kjenne deg sprekere og mer allsidig inn i sommersesongen, samtidig som vi tar vare på og bygger verdifull muskelmasse som former kroppen. 

Selv vil jeg ha en kropp som både ser og kjennes sterk og sprek ut, og det er ikke til å komme unna at sistnevnte blir hakket viktigere så fort vår- og sommer banker på døra. Jeg vil ha formen til å kunne ta meg en løpetur uten problemer, slenge meg på utendørsaktiviteter med kidsa og ha bevegeligheten til å gjøre det jeg vil, samtidig som jeg trener for å være den sterkeste utgaven av meg selv. DET er målet med treningsprogrammet vårt i disse tre månedene, som vi fortsetter å bygge videre på inn i juli, juli og august.

💪🏻 Hver styrkedag inneholder ulike alternativer når det kommer til øvelser. Du kan altså velge det som passer deg, ditt senter og kroppen din best. Personlige preferanser har mye å si når jeg programmerer, du skal trives med treningen din!

💪🏻Hver øvelse har som regel også ulike nivåer, slik at du kan velge både enklere og mer avanserte varianter av en øvelse. Selv om vi har ekstra fokus på f.eks øvelsen dips betyr ikke det at alle gjør dips – men varianter av den, ja.

💪🏻Det leggs opp til tre styrkeøkter i uka, men 2 er langt bedre enn 0. Ved å være med på programmet gjør du så godt du kan, og du trenes opp til å stå i at det er mer enn godt nok.

I april til juni tenker vi altså enda mer helhetlig enn ellers i året.

Vi har i bakhodet at sommeren nærmer seg og vi vil se like bra ut som vi føler oss!

Programmet vil bære preg av å ivareta og fortsette å øke styrken i de grunnleggende løftene våre, supplert med smarte supersett, finishere og gjennomtenkt kondisjon som til sammen utgjør et helhetlig opplegg som setter prikken over i´en inn i sommersesongen. «Fokusøvelsene» er dips, bulgarske splittbøy, rumpe- og mage, som enkelt forklart beskriver hvilke øvelser vi bruker for å måle fremgang, samt hvilke muskelgrupper som får litt ekstra kjærlighet i de aktuelle treningsmånedene.

Jeg lar meg inspirere stort av internasjonale trenere som Bret Contreras, Marcus Filly, Ben Bruno og Brooke Ence, for å nevne noen, og kombinerer mange av deres prinsipper med grunnleggende treningslære, egne erfaringer og generelt treningsfaglig kompetanse, til å sette sammen det jeg mener er det beste treningsprogrammet på vei mot en sterk kropp og rutiner som varer.

Det er et begrenset antall plasser, så sørg for å sikre deg plass om du vet du vil være med! Oppstart er mandag 3. april, rett inn i godfølelsen og en plan med mening etter påske🐣

Mer info og påmelding her.

Vi sees på trening! 💪🏻

Flere
Artikler