Sommerrigg, sommerplaner og sommerfuuugler

Hei! Jeg skriver rett og slett et aldri så lite blogginnlegg jeg – DET var lenge siden sist, gitt. I takt med at Instagram og resten av gjengen har tatt over er det liksom ikke rom for blogging lenger.. men noen ganger er det digg å bare lese en tekst, er du ikke enig?

I skrivende stund har jeg akkurat ferdigstilt litt info om STERKERE i juli, august og september. For mange er det litt motsigende å følge et program i sommermånedene, man vil ha flex, noe jeg forstår – dog er jeg helt motsatt😅 Hvis jeg ikke har en form for plan på treningen min surrer jeg bare rundt, gjør mindre enn jeg ville gjort ellers, supplert med en dårlig følelse av at jeg ikke utnytter verdifull treningstid. For ja, jeg er opptatt av utvikling, også på ferie, and I´m not afraid to say it! Anyhow, du kan lese mer om STERKERE Summeredition her.

I ferien skal jeg ha ferie, altså – jeg sneik meg til litt ferie i mai også faktisk, jeg var på Mallorca med familien. Da stilte min kollega Tonje opp som vikar i både STERKERE og TRENT, noe som fungerte utmerket. #tbt til loveli days på Mallorca, nærmere bestemt Alcudia – altså strendene der.. Maldivene light, I kid you not.

Åh, nå ble jeg feriesjuk.

Så Tonje gjør det samme de to siste ukene i juli, stiller opp som vikar, så jeg kan skru av hjernen min 100% og bare.. være. Det tror jeg vi alle har godt av. Frem til nå, og spesielt før barn, har det virkelig ikke gjort meg noe å jobbe litt når jeg har ferie, elsker jo det jeg driver med – men jeg merker at det tar verdifullt fokus bort fra selve ferien og det å bare kunne, ja.. eksistere, uten å måtte tenke på å være fornuftig eller sjekke mobilen. Den hersens mobilen. Familiedynamikken, sjela mi og tilstedeværelsen har så godt av å legge den bort, noe som kanskje er en av de største gledene med å få på vikar og ja, feriere. For et par år siden kjøpte vi hytta i Kragerø, så planen er klar – stort sett hele juli blir tilbrakt der. Så lurer du på hva jeg driver med er det gjerne én av følgende aktiviteter;

  • Sitter på stranda og ser på/leker med mini
  • Ferietrener med egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som strikker, justerbare hantler og et doorgym
  • Er på gå- eller joggeturer langs sjøen
  • Lager sommersalater, prepper grillmat, småspiser fra godteskapet eller er på vei for å kjøpe is
  • Rydder, styrer og ordner rundt og i hytta
  • Leser, enten en selvhjelpsbok av noe slag (guilty pleasure), roman eeeller materiale fra et kurs jeg tar i disse dager, som en videreutdanning for PT´er. Skriver det her for å manifistere at jeg faktisk kommer til å bruke nooe tid på det også i sommer, hehe.

+ litt andre ting men du skjønner greia.

Nå måtte jeg finne frem til blinkskudd fra fjorårets hyttesommer også.. ah, gledes😭

TRENT, min digitale portal for hjemmetrening, fortsetter å bjuda på ferietreningsglede – der blir det to økter i uka ala 40 min, i tillegg til et arkiv på over 400 treningsvideoer. Skakke´stå på utvalget 😁 I uke 29 og 30 er det Tonje som leverer disse øktene men utover det er det undertegnede som står og spreller foran skjermen fra bakhagen på hytta. Gledes!

Så ja, ei litta update på hva som venter. Frem til feriestart i juli er det prepp til ferien som gjelder, blant annet ved å forberede innhold til TRENT og STERKERE, samt sosiale medier. Bare meg som går mer og mer i feriemodus for hver dag som går..? 🤣

Stay strong!

Jaja, dette var artig, blogginnlegg og greier. Let´s do it again sometime.

Flere
Artikler