Status på yoga-livet

Heisann hoppsann fra yogaland!

I skrivende stund ser jeg utover det greske (?) hav, det er snaue 30 grader i lufta og livet er fint. Jeg er på yogareise med poddekollega Silje Thorstensen, noe som er en særs spennende og ny opplevelse for meg. Vi gjør yoga to ganger om dagen, gjerne 1,5 time på morgenen, før frokost, og det samme på ettermiddagen. Silje leverer en fantastisk miks av fysisk yoga, workshops, drypp av psykologi og en generell tilstedeværelse som gjør det hele.. vakkert.

Så, hvordan klarer jeg meg egentlig på denne yogaen? Overraskende bra. Jeg tror SOMA MOVE hjelper meg veldig, i tillegg til en generell grunnstyrke i kroppen. Det gjør at jeg lettere kan finne en flyt og en ro i bevegelsene uten å måtte kåle med teknikk og, tja.. å bli veldig sliten. For all del, I can feel the burn innimellom, men det er til å stå i. Jeg elsker følelsen av å koble sammen pust med bevegelse, og vi blir tatt igjennom så mange gode strekker for hele kroppen – tidvis blir jeg litt sånn.. lei av å søke innover, lytte innover, om det gir mening? Men det er i like stor grad mitt eget ego som prøver å finne unnskyldninger til å tenke fremover, bakover, bekymre seg og gruble. Så da ære bare å «vende tilbake til nuet», da.

Dette er egentlig meg og yoga i et nøtteskall. På vei inn i et eller annet, men aldri helt fremme😂

Jeg er altså veldig glad jeg reiste på denne turen, og så takknemlig for at jeg har så mye fint å komme hjem til. Savner mini veldig, og litt rart er det å reise fra han en hel uke – samtidig kjenner jeg hvor utrolig godt det gjør for hode og kropp, det gjør meg virkelig til en bedre mamma og kjæreste å kunne trekke meg litt bort, være med likesinnede og få boltre meg i den spirituelle, helseglade, reflekterende delen av meg, samt få livet og hverdagen litt på avstand, se det hele litt i fulgeperspektiv. Høsten 2023, I am ready for ya!

Speaking of høsten, treningen ruller på som vanlig – det gjør den forsåvidt her nede også, jeg gjennomfører styrkeøktene mine som vanlig, til tross for et noe begrenset hotellgym, hehe. På mandag 4. september starter vi på et helt nytt styrkeprogram i STERKERE, og jeg ser at det allerede har kommet på en rekke nye medlemmer – GØY! Det er noen plasser igjen, så om du er gira, les mer her.

Jeg og Silje har forresten satt opp ny treningsreise til våren, 5. mai går turen til Rhodos for en herlig miks av trening, rolig yoga, god mat og nytelse. Sjekk ut mer info om turen her.

Nå skal jeg chille på rommmet, lese litt greier og bare.. nyte! Hjemreise er mandag så nå er det namaste osv for alle penga. Snakkes!

Flere
Artikler