STERKERE i september – her er planen

September banker på døra, og det samme gjør mitt nye treningsprogram! Meld deg på til STERKERE her.

Eller, mitt og en del andre sitt – jeg følger (naturligvis) min egen programmering, som leveres gjennom en app ved navn STERKERE. Som medlem får du all treningen din levert i appen, uke for uke, i tillegg til smarte oppskrifter for treningsjenter, et bibliotek med forslag til andre økter eller kunnskap som bygger oppunder treningsreisen din, tilgang til meg som coach (spør om hva du vil, når du vil typ) og ikke minst et community med mange andre som gjør akkurat det samme som deg.

We are in this together!

La meg fortelle deg litt mer om hva som venter i september og de kommende månedene.

Nå starter nemlig treningshøsten for realz! For første gang i STERKERE skal vi i september teste en splitt. Denne splitten vil blant annet gjøre det mulig å velge to økter i uka, supplert med andre ting, og/eller kjøre fire økter, to helkropp samt en for overkropp, en for underkropp. It´s time to build some strength!

Ved oppstart tester vi utgangspunktet vårt i noen grunnleggende øvelser, men målet i de kommende månedene er i like stor grad å opparbeide seg god teknikk i ulike øvelser, samt få god kontakt med den aktuelle muskelgruppen du vil utfordre. I denne perioden vil hver enkelt øvelse også beskrive hvor den skal kjennes hen, slik at du lettere kan naile øvelsen og få den effekten vi vil.

Hvorfor du skal trene styrke, sa du?

Kort fortalt er styrke og muskelmasse det som gir en atletisk look, i tillegg til å gjøre deg sterkere og dermed tåle mer, enten det er å bære tunge handleposer fra butikken, bære mini, måke snø eller kunne vaske huset uten å få vondt i ryggen. Kondisjonstrening er FANTASTISK, men det samme er styrketrening, kanskje i større grad enn du tror.

Og i den grad trening handler om å endre kroppen, der mange er opptatt av et kaloriregnskap og vektnedgang, kan jeg fortelle deg en gang for alle at et fokus på vektnedgang isolert sett er alt annet enn smart, og noe de færreste trenger; bygge muskler derimot, i kombinasjon med å gradvis miste fett (noe som ofte er en del av en styrketreningsreise, spesielt om du har kostholdet med på laget), er nøkkelen til en endret kroppskomposisjon.

Så stryk «gå ned i vekt» og «løpe for å brenne x antall kalorier» fra vokabularet ditt. Erstatt det med typ.. «jeg vil være sterk af, skadefri, kunne spise mye BRA mat, trene med selvtillit på gymmet – og i tillegg se slik ut!» .. jeg sier IKKE at det er en quick fix, men de som starter kommer nå ihvertfall frem lenge før de som aldri starter, eller som aldri våger å teste noe nytt.

👉Programmet baserer seg på grunnleggende prinsipper for styrketrening og muskelvekst. Jeg ble nylig tipset om denne podcasten, der kan du lære mer om hvorfor det er så viktig å trene for å ta vare på og bygge muskler, jenter som gutter. Sjekk den ut her.

👉 Du trenger et gym eller godt utstyrt hjemmegym for å gjøre øktene, men i biblioteket finner du hjemmeøkter som kan gjøres de dagene nettopp hjemmetrening er eneste alternativ.

👉 Ulike øvelser består av ulike nivåer slik at øken kan tilpasses ditt utgangspunkt. Du kan også ta kontakt med meg som trener når du selv ønsker får å få hjelp til nettopp tilpasning eller andre ting.

👉 Du blir en del av et community som backer og støtter deg gjennom reisen, og ikke minst trener det samme som deg.

Nytt program starter altså mandag 4. september og du kan melde deg på her. Det er et begrenset antall plasser så om du kjenner det rykke i treningsfoten, now is the time!

Flere
Artikler