Status på livet

Hey babes, er alt vel?

Her i heimen går det i ett, men på den gode måten. Hadde aldri trodd denne dagen skulle komme, men oppussingen nærmer seg ferdig. Mureren la siste hånd på peisen i dag, så nå er en welcome to my crib-video på tubben nærmere enn du tror. Vet du ikke tror på meg, men den eer det, jeg lover.

BTS fra STERKERE-shoot med Tonje Lien Wold for oktober. Hver måned treffes vi for å lage gjennomgangsvideoer for den aktuelle treningsmåneden som ligger i appen - hun knipser gjerne noen behind the scenes-bilder as we go.

BTS fra STERKERE-shoot med Tonje Lien Wold for oktober. Hver måned treffes vi for å lage gjennomgangsvideoer for den aktuelle treningsmåneden som ligger i appen – hun knipser gjerne noen behind the scenes-bilder as we go.

Utover det har jeg så smått satt igang med forberedelsen av STERKERE med oppstart i oktober, mandag 2. oktober for å være eksakt.

Les mer om STERKERE med oppstart i oktober her.

Vi bygger videre på det gode grunnlaget vi la i september, men det er på ingen måte noe i veien for å joine nå, det er allerede en god gjeng som gjør nettopp det. Målet mitt frem til jul er å bygge både styrke og muskelmasse med øktene vi gjør, der du kan velge mellom to eller fire økter i uken. Les mer her, og om du blir gira, do it! Det er et begrenset antall plasser så førstemann til mølla <3

Utover det gledes det til NIH Convention 14. oktober, og ikke minst avreise til Kypros på treningsreise med Sølve og en fin gjeng. Ikke akkurat feil tidspunkt å oppsøke sol og sommer på! Videre jobber jeg med litt greier i kulissene her i Drammen, jeg har jo lenge ønsket meg et faktisk sted å kunne både jobbe og møte flere mennesker (hilsen lonelywolf siden korona slo inn), men med en stram timeplan og allerede mye på tapeten er det mye som skal stemme for å få det til.. stay tuned, what will be shall be osv.. noe i den duren.

Men serr, jeg har faktisk blitt bedre på å senke skuldrene og stole på at det blir som det skal bli til slutt. Så lenge jeg er meg selv og ikke legger skjul på no´på veien. Hehe.

Aiit, enough with the kryptiske babbelet. Håper alt er bra med deg, vi blogges snart igjen. Kanskje. Tenk at jeg før blogget hver eneste dag, det er sjukt å tenke på – det er også den tiden vi leste Fitnessbloggen.no og lagde eggehvitefluffer. De som vet, hehe. Hei 👋

Flere
Artikler