Dette er STERKERE i oktober!

I skrivende stund hamrer jeg løs på tastaturet, idet jeg legger inn programmeringen for oktober i STERKERE-appen min. Dette er altså min helt egen app (ja, jeg er ganske stoka på akkurat det og trokke´det går over med det første) for nettopp styrketrening, og ikke minst treningsprogrammet jeg selv følger til punkt og prikke. Aldri har jeg vært så dedikert til styrketreningen over så lang tid som det jeg har etter at jeg startet opp dette opplegget, og det vet jeg at gjelder flere enn bare meg. Å følge et program gjør det rett og slett MYE enklere å være dedikert til én ting, fremfor å virre fra det ene til det andre – det gir resultater.

Her kan du lese hva deltakere i STERKERE sier om opplegget.

Hver måned slipper jeg videoer i appen som skal gjøre det enkelt for medlemmene å forstå 100% hva vi skal gjøre, hvorfor vi gjør det og ikke minst hvordan vi skal gjøre det.

Sjekk den gjerne ut, så får du også en bedre forståelse av hva som venter dersom du vurderer å joine oss 🤩

I oktober kan du vente deg følgende..

  • Muligheten til å velge mellom to eller fire styrkeøkter i uken.
  • De to helkroppsøktene er de viktigste, har du tid og mulighet legger du til en overkropps-økt og en beinøkt.
  • Vi trener både med tunge og medium tunge vekter, og programmet starter med utgangspunkt i din status. Jeg jobber med mine vekter, du med dine – dette er virkelig you vs. you, men vi gjør det sammen.

Du får også tilgang til et fantastisk fellesskap med jenter som gjør akkurat det samme programmet, samt muligheten til å ta direkte kontakt med meg om det er noe du lurer på. Å sjekke ut teknikk-videoer er en av mine favoritt-hobbyer, blitt!

Du melder deg på her, men merk, det er et begrenset antall plasser, så vær kjapp om du ønsker å bli med.

Håper vi sees på trening!

Flere
Artikler