Fokus på form i førjulstiden – er det vits?

November er igang, og med det aner vi desember i det fjerne, samt nisser, gløgg, pepperkaker og KOS med stor k. Nå skal det koses! Jeg er 100% med på det, men er samtidig en forkjemper for å holde treningen godt igang, ikke bare fordi kroppen da tolererer kosen bedre (ikke bare det, den fueler, nyttiggjør seg av den på en langt bedre måte enn om du ikke trener) men også fordi kosen smaker bedre, både her og nå men også når januar banker på døra.

Gira på effektiv hjemmetrening? Sjekk ut TRENT her.

Lyst på et eget treningsprogram du kan følge på senter, med mål om å bli sterkere, mer atletisk og få selvtillit på gymmet? Sjekk ut STERKERE her, med oppstart mandag 6. november.

Mange tenker at «å følge et program» er noe man gjør når man kan ha sylskarpt fokus, ene og alene fokusere på programmet – jeg tenker nærmest motsatt, da de færreste av oss kan unngå at livet treffer oss i trynet, uansett hvor godt vi planlegger. There is no time like the present, og det å bygge muskler og bli sterkere tar tid – NÅ er den perfekte tiden å komme igang!

Selv var jeg en periodetrener som hoppet fra det ene til det andre hele tiden, før mitt eget program tvang meg til å nettopp, følge et program – lead by example osv. Jeg jobber hardt for at jeg og gjengen skal ha et program vi gleder oss til å gjennomføre, i tillegg til at vi vet at det tar oss nærmere målet vårt. Ikke over natta, men ved å møte opp, uke etter uke. Det er lettere å motivere seg til trening, det er inspirerende å se egen fremgang og det er en stor støtte å være en del av et community som backer og ikke minst gjør det samme programmet.

Mandag 6. november starter vi på nytt program, der vi har fokus på å bli sterkere i varianter av øvelsene chins, knebøy og skulderpress, i tillegg til å jevnt over bygge muskulatur. Myo-Reps er også en stor del av månedens program, en måte å trene på som er både tidssmart og meget effektiv for muskelvekst. Du kan lese en egen artikkel om det inne i appen, om du kommer så langt. Det syns jeg du skal!

Les mer og meld deg på her – begrenset antall plasser.

Over og ut fra hotell i Trondheim – nå skal jeg feste løs på et av årets råeste treningshappenings, MasterMania i Trondheim, woop, woop!

Flere
Artikler