STERKERE i 2024 – what´s new?

Det nye året nærmer seg, og som trener for en rekke superfolk er det på sin plass å allerede begynne å tenke på treningen etter at kalenderen har bikket 2024. De siste månedene har vi i STERKERE hatt fokus på styrkeøvelsene knebøy, chins og skulderpress, i tillegg til et helhetlig program som har til hensikt å utvikle styrke og muskelmasse på hele kroppen.

Les mer om STERKERE og meld deg på her.

Det fokuset fortsetter vi med, men fokusøvelsene endres noe; nå er det nemlig markløft, hip thrust og pull ups som gjelder! Kanskje er det noen som nailer sin første pull up de kommende månedene? Alt ligger tilrette for nettopp det, selv om jobben naturligvis må gjøres. Det er det jeg forventer av deltakerne, at de møter opp, har med seg huet og gjør så godt de kan på trening – jeg fikser resten!

Utover det skjer det mye STERKERE og TRENT på nyåret, der førstnevnte er først ut – fra og med januar 2024 tar jeg nemlig medlemmene med på en kostholdsreise!

Jeg har lenge jobbet med en ernæringscoach, og nå har jeg bedt han skrive de artiklene jeg mener skal til for at du som utøver (javisst, vi er alle utøvere) skal få det du ønsker ut av treningen, samt spise på en måte som får deg til å føle deg bra! Her er titlene vi jobber med som utgangspunkt, som også vil danne grunnlaget for en rekke podcast-episoder om nettopp kosthold de kommende månedene.

  • How much energy you need from food, and how to estimate it
  • Matching your nutrition with your training and goals
  • How to log your food intake to make it match your training, two of them not being counting calories
  • Meal timing, frequency and building «the perfect plate»
  • Flexibility within the plan, progress and mindset
  • How to gain – «lean bulk»
  • How to maintain – your baseline
  • How to cut – loose fat, not muscle
  • Traveling, pauses and fuck ups, how to manage them

Jeg gleder meg til å spre mer kunnskap og skape et community også rundt mat, slik at vi alle kan lære mer om hvordan det påvirker oss. Infoen vil være tilgjengelig for medlemmer når de ønsker, og man kan jobbe med innholdet som man selv ønsker, hele tiden ved hjelp av meg som trener og veileder. 

Påmeldingen til STERKERE har åpnet, og du kan lese mer, samt melde deg på her. Ingenting å legge skjul på at januar er en av de travleste månedene når det kommer til trening, så hvis du vet du vil være med kan det være lurt å sikre seg plass allerede nå.

Du får altså..

⭐️Ukentlig plan for den kommende treningsuken. 

⭐️Et gjennomtenkt styrkeprogram som gjør deg både sterkere og mer atletisk. 

⭐️Fri fra tanker og grubling rundt hva du skal gjøre nå – I fix. 

⭐️Veiledning på veien, du kan spørre meg om hva som helst innen trening og kosthold. 

⭐️Tilgang til utvalgte liveøkter du kan gjøre hjemme, til de dagene du ikke rekker senteret. 

⭐️Tilgang til et fellesskap og community som heier på hverandre. 

⭐️Tilgang til kunnskap og ressurser som skal lære deg det du trenger å vite rundt kosthold, utviklet av meg og min ernæringscoach Johan Vesters. 

Fra og med mars går vi over i en ny fase, STERKERE Athletic, der målet er å show of the gains som vi har bygget i årets første tre måneder😎

Håper vi sees på trening fra og med 8. januar. Jeg er SÅ klar for å starte på jobben mot nye treningsmål! Påmelding her.

Flere
Artikler