Er du klar for STERKERE Summeredition?

STERKERE er, som mange av dere vet, styrketreningsprogrammet jeg selv programmerer og følger, sammen med en god gjeng i vår helt egen app. Hver uke leveres det tre styrkeøkter, samt frivillige finishere og bonusøkter, der summen av det hele utgjør det du trenger for å ha en sterk treningsuke – på dine premisser.

Påmelding her.

STERKERE handler om å bli sterkere og mer atletisk, hele året. Sommeren er intet unntak – her kan du lese mer om planen for den kommende perioden.

I sommer, det vil si juli og august, tilpasser jeg naturligvis programmet slik at det kan være en naturlig del av din sommertid, ferie eller ei. Fokuset er fortsatt å bli sterkere, samt bygge muskulatur, men vi kombinerer det med allsidig trening som kan gjøres utendørs, i tillegg til litt ekstra fokus på egenvektsøvelser som vi vet bruker styrke, men som du også kan trene på hvor som helst, når som helst. Kanskje er dette sommeren du nailer din første push up eller ettbeins knebøy? I september har vi fokus på å etablere/hente opp igjen og styrke de gode vanene vi hadde før sommeren, kanskje til og med legge til noen nye – dette skal være kickstart-måned DELUXE! For meg som trener er målet at du skal kunne lene deg tilbake og nyte det som nytes kan – i juli og august har du programmet klart, samtidig som du vet at kickstart-oppskriften og en god start inn i høsten også vil være klar når vi kommer så langt.

Dette er altså perfekt for deg som vil være sprek og mer allsidig inn i sommersesongen, samtidig som vi tar vare på og bygger verdifull muskelmasse som former kroppen. Du ønsker å bruke energien og overskuddet til å investere i deg selv, samt ha en plan på treningen som hjelper deg til å faktisk gjennomføre, uten for mye hassle. Ikke tenk, bare gjør, nyt ferien så fikser jeg treningen din!

Selv vil jeg ha en kropp som både ser og kjennes sterk og sprek ut, og det er ikke til å komme unna at sistnevnte blir hakket viktigere så fort vår- og sommer banker på døra. Jeg vil ha formen til å kunne ta meg en løpetur uten problemer, slenge meg på utendørsaktiviteter med kidsa og ha bevegeligheten til å gjøre det jeg vil, samtidig som jeg trener for å være den sterkeste utgaven av meg selv. DET er målet med treningsprogrammet vårt i disse to månedene, samtidig som du får servert økter du kan gjøre der det passer deg, slik det passer deg. Det vil fortsatt være styrkeøkter som gjøres på senter, klassisk styrketrening, men hver eneste økt og øvelse følges av flere øvelsesalternativer som trener samme muskelgruppe, der en eller flere kan gjøres uten utstyr. På denne måten kan du altså flekse, noe jeg vet jeg selv kommer til å gjøre – innendørs på senter den ene dagen, ute i strålende sol den andre. Love it!

💪🏻 Hver styrkedag inneholder ulike alternativer når det kommer til øvelser. Du kan altså velge det som passer deg, ditt senter og kroppen din best. Personlige preferanser har mye å si når jeg programmerer, du skal trives med treningen din!

💪🏻Hver øvelse har som regel også ulike nivåer, slik at du kan velge både enklere og mer avanserte varianter av en øvelse. Selv om vi har ekstra fokus på f.eks øvelsen dips betyr ikke det at alle gjør dips – men varianter av den, ja.

💪🏻Det leggs opp til tre styrkeøkter i uka, men 2 er langt bedre enn 0. Ved å være med på programmet gjør du så godt du kan, og du trenes opp til å stå i at det er mer enn godt nok.

Nå i sommermånedene tenker vi altså enda mer helhetlig enn ellers i året.

Vi vet at nå om sommeren er den viktigste oppgaven vi har å tilpasse treningen til livet ellers, slik at de gode rutinene blir holdt vedlike. Og tro meg, ferietreningen det legges opp til i STERKERE er ikke noe dårligere alternativ enn tradisjonell styrketrening på senter – selv har jeg like godt av det hvert år, å utfordre min egen styrke, form, koordinasjon, bevegelighet og mobilitet med øvelser som krever noe annet enn de jeg vanligvis gjør.

Vi har alltid noen fokusøvelser i programmet vårt, som gjør det enklere å måle progresjon og være målrettet med treningen vår. Ved oppstart tar du gjerne en test for å sjekke hvor landet ligger i nettopp disse øvelsene, og i begynnelsen av hver nye måned (helt frivillig) så tar du en ny test for å se hvor langt du har kommet i nettopp disse øvelsene. Fokusøvelsene i sommer er ettbeins knebøy, push ups og horisontale drage, det vil si ulike rovarianter, i tillegg til å 1) vedlikeholde det vi har opparbeidet oss tidligere, samt 2) krydre treningen med det vi vet er effektivt for å toppe formen uten masse utstyr.

Det er et begrenset antall plasser, så sørg for å sikre deg plass om du vet du vil være med! Oppstart er den første mandagen i hver nye måned. Skulle du trenge et annet tilbud, sjekk ut mine onlinekurs før og etter fødsel eller min hjemmetreningsportal TRENT, der jeg trener med deg fra start til slutt – hele sommeren, her også.

Mer info og påmelding her.

Vi sees på trening! 💪🏻

Flere
Artikler