Etter kaos kommer harmoni

Reklame: behandlingen er sponset av Hendrix Hair i Drammen.

Et av mange nye mottoer jeg har tillagt meg etter å ha blitt mor, hehe.

For det er jo så sant – hver gang det er kaos, som sykdom, inni bildet, så vet mat alltid at det går over og da blir det bedre. SÅ mye bedre! I går feiret jeg at mini endelig var tilbake i barnehagen igjen med å ta meg en velfortjent tur til frisøren.

Såå digg var det, å endelig få fjonget opp fjonene litt.

Jeg gikk for det vanlige – stripings for å fjerne ettervekst, samt en stødig klipp. Frisøren min hadde så sykt fin lugg, sånn kort 70-tallslugg, meeen jeg turte ikke heelt å følge etter. Føler det er en smule upraktisk i babysporty-hverdagen. Men gikk for en mellomting da. Du kan google «long curtain bangs», så skjønner du greia, hehe.

God tirsdag <3

Flere
Artikler