Feriebloggen, dag 1

Hello, partypeople!

Statusrapport fra dag 1 på ferie – reegn, hehe. Vi har altså leid hytte i Kragerø i to uker, og vi ankom i går – da var vi så heldig å være bedt på middag hos familie, så rundt 22.30 ruslet vi hjem med en sovende baby og fulle mager. Luksus!

I dag våknet vi opp til regn, det visste vi, så heldigvis var topplokket innstilt på nettopp det. Det ble en rolig morgen med kaffe og familiebesøk, før vi tok motet til oss og hoppet til sjøs – morgenbad er obligatorisk! Eller, ihvertfall et bad i løpet av dagen. Eller uka.. hehe. Etter en god frokos snørte jeg på meg løpeskoene og løp til Portør, hvis det sier dere noe.. det ble ihvertfall drøye 6 km jogg med barnevogn, også gikk jeg hjem igjen. I hardt vær, hehe. Digg å komme hjem igjen, og tror du ikke jeg jommen meg badet enda en gang. Dårlig vær stopper ikke meg, nei!

Nå har babyen sovnet, pizzaen står i ovnen og vi skal se på Below Deck (hett serietips som jeg plukket opp av Janni Delér og Jon Olsson – hjernedød reality, I like) og nyyyte lyden av regn på brygga. Er jo meldt fint vær om bare litt, så foreløpig er det nesten litt digg med regn. Håper dere alle har det bra ?

P.S For noen dager siden outet jeg at jeg feiret noe stort her om dagen – skal snart dele hva det er altså, må bare lande de siste tingene først. Tenkte å dele det med dere i neste video, så får dere bli med fra jeg får «nyheten», eller.. beskjeden er vel mer riktig å si, hehe. Det er ikke noe jobbgreier, det er privat og, tja.. fritidsrelatert, hehe. Stay tuned!

God søndag!

Flere
Artikler