Ferieidyll i både hetebølge og 14 graders regnvær

Still going strong på ferie, og altså, vi har hatt noen sinnsykt fine dager her i Kragerø!

Man vet jo aldri når man velger å feriere i Norge, så det er skikkelig godt når man får noen dager med finvær. Vi har vært ute på land og strand stort sett dagen lang, og kost oss med masse god mat, bading, soling og mange timer på sjøen.

Fantastisk!

I dag startet jeg dagen med en treningsøkt, som jeg også postet på video på Instagram. Elsket, hatet den – du burde teste!

Deretter tok jeg for meg den lille, store jobben med å samle alle ferietrenings-øktene jeg har filmet under hashtaggen #ptpiaferietrening, så dersom du trenger mer inspo til enkle, feriepassende økter, sjekk den ut! Det satt helt sykt langt inne å gjennomføre, men ettersom været ikke var stort å skryte av i dag visste jeg at det måtte til om jeg skulle ha håp om å finne roa i ettermiddag og kveld. Så etter et par timers vurdering i sofaen kom jeg meg endelig ut, og følelsen etterpå var strålende god!

.. selv om det ikke nødvendigvis ser slik ut her, hehe. Som nevnt før, det meste av trening går fint også som preggers i uke 25. Trappeløp kjennes ok ut å gjennomføre, i motsetning til vanlig løping, som sikkert har noe å gjøre med at stegene blir kortere og belastningen på bekken noe mindre. Jeg har fortsatt forholdsvis god kontroll på bekken og kjerne ved komplekse bevegelser som i økten i dag, og dermed går også disse øvelsene fint.

Etter økta ble det noen timer med avslapning, før jeg tok med meg mannen på tur. Jeg har hatt lyst til å sjekke ut kyststien her helt siden vi kom, og i dag var dagen. Så fint! Dersom du er i nærheten av Kragerø og Portør anbefales det absolutt? Naturen er helt fantastisk, og merkingen er supergod, så ingen fare for å gå seg bort. Vi var på farta i en drøy time, og på veien hjem handlet vi til tacåss, med smågodt til dessert.

Tirsdagen sin, det!

Ferieliv i regnvær er ikke så verst, det heller, og da får vi i det minste testet begge deler – hetebølge forrige uke, 14 grader og regn denne uken?

Så yes, jeg har en tacomiddag som skal mekkes!

I morgen setter vi snuta mot Kragerø Resort, trening og spa står for tur? I tillegg skal jeg prøve å få skrevet ferdig innlegget om Polar Ignite-klokken min, som jeg nå begynner å føle at jeg mene ganske mye om, og er klar for å dele mine tanker, hehe. Moro at dere er så stoka på det, renner inn med spørsmål hver gang jeg poster den i sosiale medier. Liker! #reklame, #spons og sånn.

Håper du har det bra hvorenn du er, og uansett hvordan været er – ser ut til at sommeren er litt på hell gitt, og selv her i sommerparadiset i Kragerø er det 14 grader, småsur vind og regn. Flaks at jeg og mannen er i nytelsesmodus begge to, og ser på det varierende været som en fin mulighet til å.. gjøre alle andre mulige ting, hehe.

Blogges i morgen?

 

Flere
Artikler