VIDEO: Fiks, ferdig overkroppsøkt med en syrefinisher

I dag startet jeg dagen med en nydelig frokost, før jeg tok turen på SATS med mannen for en styrkeøkt på overkroppen. Den gikk som følger…

 

Oppvarming 

Dynamisk stretching og noen lette reps på stående roing

 

Hoveddel

Stående roing, 3 reps X 6 (tunge repetisjoner altså, med forholdsvis mange sett)

Chins, 8-12 reps X 3 (her kan du få hjelp, bruke strikk eller andre alternativer som gjør øvelsen lettere)

Sittende roing 8-12 reps X 2

Sittende skulderpress 8-12 reps X 3

 

Deretter, i supersett…

A1 Fremoverlente flyes, 12-15 reps (pass på å ha lette nok vekter her)

A2 Stir the pot på ball, 10 sirkler til hver side

Foto: Rasmus Kongsøre
Foto: Rasmus Kongsøre

Denne overkroppsøkta avsluttet jeg med den følgende sekvensen, både for å ta ut «det siste» i overkroppen, men også for å få opp pulsen litt. Jeg syns i utgangspunktet det kan være litt smådøllt å bare trene overkropp i helt egne økter, så da avslutter jeg som regel med en finisher ala. dette.

 

 

I dag kjørte vi ett minutt på hver øvelse, med 15 sekunder pause mellom hver øvelse. Vi tok en litt lengre pause etter den første runden, før vi kjørte på igjen. Vi gikk for to runder i dag, men du må gjerne kjøre flere 🙂

Gleder meg til å høre hva dere syns – trener dere ofte kun overkropp i øktene deres? Litt nytt for meg det der, men måtte ha inn litt variasjon i treningsuken min. Anyhow, i skrivende stund jobber meg med en oppgave i mental trening, og det kommer jeg nok til å fortsette å gjøre noen timer til. Men vet du.. jeg storkoser meg! Noe sier meg at jeg er inne på noe med denne mentale treninga… 😉

GOD LØRDAG!

 

 

Flere
Artikler