Peppes Pizza er visst ikke så usunt som jeg trodde…

Planen i dag var egentlig ikke å pimpe ut nok et matinnlegg etter gårsdagens makrellorama, men jeg klarte ikke la være. I skrivende stund sitter nemlig jeg og min faste følgesvenn Mac Apple (ha ha ha…) på pizzarestauranten Peppes Pizza, av ganske så tilfeldige årsaker. Tilfeldig eller ei, rumlingen i magen min sa meg fort at jeg måtte ta stilling til menyen, noe jeg så for meg skulle bli en næringsmessig sunn nøtt å knekke. Vel, jeg ombestemte meg fort.

bilde1

For asså.. menyen her er jo heelt innafor? Den der Green Light-serien bidrar tydeligvis til at menyen er proppfull av grønnsaker og andre sunne godsaker, perfekte alternativer til den typiske pizzaen. Nå høres jeg kanskje ut som tidenes Peppes-fan, det er jeg ikke, men jeg blir bare så positivt overrasket over alle som stepper opp og implementerer sunne alternativer. Spesielt når det er snakk om en typisk pizzarestaurant som Peppes Pizza.

Noen av dere som har støtt på samme positive overraskelse kanskje? 🙂 

bilde2

bilde3

Make no mistake, i 9 av 10 tilfeller kommer jeg nok til å havne på pizzakjøret de gangene jeg besøker en hvilken som helst Peppes eller pizza-restaurant, men tidvis er det digg å gå for de sunnere alternativene også. I dag falt valget på en slags «premium cæsar kyllingsalat», og den smakte aldeles nydelig! Wifi`en funker som bare det, bestilling av limevann var uproblematisk, servitøren var megatrivelig, salaten er svær, sunn og med bacon og dressing – Peppes Drammen, I am a fan!

bilde4

bilde5

Peppes Pizza er jo en restaurant som finnes mange steder, og da tenker jeg det er kjekt å vite at det er mange gode alternativer på menyen. Slik er det jo med de fleste spisesteder da, det finnes alltid alternativer som gir kroppen bedre bensin enn noe annet. Andre favorittsteder for min del i Oslo og omegn er Joe and The Juice, Lett Oslo, Egon (jajaja, noen sier tacky, men jeg digger det – mye på menyen, store porsjoner og effektiv service), div sushisteder og Smoothie Exchange.

mare

Meg og Maren på en av mange «altmulig-dater» på Lett Oslo.

image12 PicMonkey Collage

Mat i farta.. namnam!

Nå gjenstår noen timer med jobb her på kontoret, før jeg setter snuta mot heimen. Fredagskvelden består, som alltid, av tacåss, vinoss og.. gullrekkoss..(?), før det nok blir tidlig kvelden. Helgen skal nemlig fylles oppgaveskriving – det nærmer seg eksamen i mental trener level 2-kurset jeg tar gjennom RAW Performance, og ja.. det er ikke no´småtteri, for å si det sånn. Gleder meg til å dele mer med dere.

Les mer om mine opplevelser med kurset HER.

God helg hjerter!

Flere
Artikler