Fotoshoot had me like..

.. dead?

I går og i dag hadde jeg fotoshoot til boken min, og shit pomfritt, da kjente man at man var i sving igjen. Vi startet 09 begge dagene, men var jo oppe tidligere for å dusje, sminke meg, spise frokost osv. Vi har «bare» holdt på til 16 og 17 begge dagene, men det har gått i ett, der man er veldig «på» hele tiden – er jo foran kamera og vil få gjort så mye som mulig på kortest mulig tid, hehe. Og med netter der jeg enda ammer 3-5 ganger kjente jeg at det var seigt, ihvertfall etterpå. Typ nå, hehe.

Så nå skal det bli godt å sove! Og i morgen skal jeg slumre med mini – lykke? Jeg knipset ikke et eneste bilde fra shooten, men klarte å vlogge litt, så det skal jeg klippe i morgen. Har en annen vlogg (nesten) klar også, fra jeg var hos frisøren og ++, så stay tuned, hehe.
I morgen er det slumring med baby, deilig frokost og kaffe på agendaen. før jeg skal få klippet ferdig et par ting og tatt noen bilder. Deretter venter trilletur med mini, og på ettermiddagen blir det livetrening med Sterk uten utstyr-gjengen. Det gledes!
Men først – legge kropp og hode til lading. Håper du har det bra?

Flere
Artikler