Fotoshoot og høstens første gruppetreninger

I dag jublet jeg høyt, presis klokken 20.13, da jeg ruslet ut av BRA Trening i Drammen, og var ferdig med halvårets første gruppetreninger. Jeg kjørte en nyhet, STERK Bein og rumpe, etterfulgt av SOMA MOVE. Begge gikk knakanes bra, og spesielt moro var det å se at styrketreningstimen funket så bra i praksis som jeg trodde den skulle gjøre??? Super gjeng som var med, og jeg gleder meg til å følge de gjennom høsten.

En av de fine jentene som joinet timen? Du er hjertelig velkommen, hver onsdag; STERK Bein og rumpe klokken 18 og SOMA MOVE klokken 19. Søk opp Pia Seeberg i appen PTX, så finner du all info du trenger?

Tidligere på dagen var jeg på shoot med Rasmus, der vi knipset de aaaller siste bildene til boken min – inkludert cover? Jeg har en god følelse, og tror vi kommer til å sitte igjen med et par gode forslag.. håper jeg rekker å la dere være med å bestemme – hakke’ sjangs på egenhånd, haha.

Startet på vloggen i dag gjorde jeg også, som var en sååå god følelse! Sjukt å kjenne hvor mye tid og arbeidskapasitet som åpner seg nå som boken nærmer seg slutten. Love it!

Nå har jeg akkurat spist litt, og skal slå en liten time med Netflix før hodet treffer puta. Håper du har hatt en suuuper dag??

 

Flere
Artikler