Fotoshoot og filming av treningsøkt på Crossfit Aker Brygge

For noen dager siden var jeg på besøk hos Crossfit Aker Brygge, i forbindelse med en sak jeg skriver for ShapeUp.

Bruno, head coach hos Crossfit Aker Brygge, sammen med Rasmus, verdens beste fotograf :-)
Bruno, head coach hos Crossfit Aker Brygge, sammen med Rasmus, verdens beste fotograf 🙂

Jeg skal jo ærlig innrømme at crossfit ligger mitt hjerte nært, det har jo kanskje de fleste fått med seg, hehe, så å besøke nye steder er på lista over favorittgjøremål! Jeg startet dagen med å sette i gang teamet, før jeg tusler avgårde, som den ShapeUp-poteten jeg alltid er, for å kjøpe kaffe, snacks og lunsj til gjengen. Når jeg kom tilbake var hjertene i full sving, as it should be!

Rasmus, egentlig alle fotografer + utstyr = sant. På hver jobb vi gjør kommer han med sånn, typ, et lass med trillebager, lamper og kofferter. Derfor det blir så bra også da :-D
Rasmus, egentlig alle fotografer + utstyr = sant. På hver jobb vi gjør kommer han med sånn, typ, et lass med trillebager, lamper og kofferter. Derfor det blir så bra også da 😀
Bruno, og dagens modell Rebecca.
Bruno, og dagens modell Rebecca.

Bruno og Rebecca, som jobber på boxen, var utrolig hyggelige å jobbe med. SÅ positive, og veldig tydelig at de brenner for det de gjør. Det må være noe av det jeg elsker mest med å jobbe i ShapeUp, å få møte så mange mennesker som brenner for det de driver med. Anbefaler dere å ta en tur innom hvis dere har muligheten, så har Bruno lovet meg å ta dere godt imot 😉

image image

Noen smiler, andre jobber, hehe.
Noen smiler, andre jobber, hehe.
Første gangen jeg jobbet med Iselin, hun var med og gjorde sminke og hår. SÅ flink! Fra Drammen er hun å. Pluss i boka.
Første gangen jeg jobbet med Iselin, hun var med og gjorde sminke og hår. SÅ flink! Fra Drammen er hun å. Pluss i boka.

image

Når shooten gikk mot slutten begynte jeg å lukte litt på dagens WOD.

Seig, seigere, seigest...
Seig, seigere, seigest…

… og nettopp på grunn av det slo jeg det egentlig fra meg. Det er ikke en sånn økt jeg blir supergira på å gjøre alene, mye kulere å gjøre sammen med noen så man klarer å pushe seg så mye som trengs. Så jeg satte i gang med å kjøre #shapeupkickstart-programmet til Inger, mens Bruno hadde kunder. Men etter en liten halvtime veitdu, så kom det ruslende inn to aksjemeglere fra Tjuvholmen som skulle svette seg gjennom økta i lunsjen. Såå, jeg slo fra meg utfall og sumomark, til fordel for følgende…

5 Rounds for Time (fem runder på raskest mulig tid) av:

15 markløft

12 hang power cleans

9 front squats

6 push jerks

Jeg ble ferdig på drøye 23 minutter, og shit man, det var seigt. Seig og gøy på samme tid! Jeg hadde 40 kg på stanga som foreskrevet, så jeg var ikke den raskeste på labben fra start til slutt. MEN, jeg har bestemt meg for å kjøre RX når jeg kan, så får ting heller gå litt treigt, hehe. Jeg tok ingen morsomme bilder underveis i økta, MEN, jeg filmet! 😀

Jeg har nemlig vært på filmkurs siden sist, og har planer om å utnytte mine nye ferdigheter flittig. Dagens lærepenge ble å ikke filme ting med «selfie-kameraet» på telefonen. Da blir kvaliteten merkbart dårligere, kremt, kremt. Jaja, ære så farlig dere, veien blir til etterhvert som man går! Det viktigste for meg er at jeg får frem treningen og budskapet, så lover jeg at filmferdighetene er på plass iløpet av et par måneders tid. Quote me on that!

Dere kan uansett se økta på min YouTube-kanal her.

Kvalitet eller ei, den får ihvertfall frem budskapet. Dere må prøve økta? 😀

Takk for meg Crossfit Aker Brygge!

Som en funfact kan jeg opplyse om at jeg avsluttet denne dagen på BAR Tjuvholmen i nyydelig vær…

image

… med verdens diggeste mat!

Hvis du ikke har prøvd deres Social Eating-meny anbefaler jeg den på det sterkeste. Asså, de tortillalefsene, med trøffelolje, sopp og no Philadelphia-opplegg inni.. Heaven!

Flere
Artikler