Fra pinglehår til.. bedre hår

Inneholder reklame ism. Hendrix Hair Drammen


Her om dagen var jeg hos frisøren, og herre jemini, så digg!

Jeg har jo sverget til extensions i nesten 10 år (!!), og har levd meget godt med det, men nå har altså håret mitt kommet til det punktet at jeg ikke føler jeg trenger det lenger. Jeg fikk spørsmål av en leser om jeg kunne dele litt rundt «reisen», og det kan jeg seff – sikkert flere som kjenner seg igjen i å ha tynnslitt, pistrete hår etter mange år med hardt vær for håret; bleking, kreatinextensions som jeg typ dro ut selv, rettetang… osv.

For cirka to år siden gikk jeg virkelig inn for, sammen med frisøren min hos Hendrix Hair i Drammen, for å gjøre en innsats for å bedre håret mitt. Siden den gang har jeg satt på så lite extensions som mulig (og brukt teipextensions, fordi det er det mest skånsomme ifølge frisøren min), tatt striper kun på hår som ikke har blitt lysnet tidligere (og kun der det er mest synlig), kuret som en gal, hatt hårfrisyrer som jeg føler har spart håret mest mulig, sverget til lufttørking de gangene jeg har kunnet – ja, dere skjønner.

I tillegg til alt dette kan det jo godt være at svangerskap osv spiller inn – jeg har blant annet spist mer mat siden jeg ble gravid, kanskje det har spilt inn?

Anyhuw, etter x antall år med extensions føler jeg altså at jeg ikke trenger det lenger. Og selv om det var veldig lite stress å ha det, heller en guds gave i alle de årene jeg selv har følt jeg har hatt veldig tynt hår, er det veldig deilig i denne småbarnsperioden å dra håret opp i en ball uten å tenke på om festene syns.

Så hos frisøren på mandag ble det lyse striper der det var nødvendig, samt en god klipp og kuring. Fantastisk! Jeg går til Inger hos Hendrix Hair i Drammen, og anbefaler henne på det varmeste ???

Nå sitter vi i bilen på vei til Kragerø. Har noen venner som er der, så da griper vi muligheten til å få litt ekstra sørlandsidyll. Fikk meg en god økt før vi satte oss i bilen, så jeg har en ekstra god følelse i kroppen. Målet med økta var bare å svette litt og få godfølelse, med fokus på kondisjon og kjernemuskulatur. Har gjort denne en del ganger før, og det har blitt min go to på dager jeg vil trene, uten å slite meg ut – heller det motsatte.
Så det ble 4 runder av;

1000 m roing

15 ground to overhead med skive @15 kg

20 ettbeins v-ups

20 beinsenk

1 min planke

1 min sideplanke, både høyre og venstre

Nå fikk jeg akkurat litt news om boken min også, dere – den er klar for forhåndssalg allerede på søndag!! Woho ? Deler seff mer info før den tid.
Ha en super onsdag ?

Flere
Artikler