En ny, ganske random vlogg

Babes❤️ Håper dere har hatt en fin helg! Mannen har vært på guttetur, så jeg har vært alene med mini fra fredag til i dag – bodde likesågodt hjemme hos mamma og pappa jeg da, så fikk jeg litt avlastning, haha.
Til tross for det har det gått i ett, så jeg har ikke rukket stort annet enn å være med og stelle baby, trene bittelitt, slappe av oooog.. redigere ferdig denne vloggen.

Var faktisk i tvil om jeg skulle publisere den, bare fordi jeg syns den ble så innmari, innmari random, men tja.. kanskje ålreit innimellom det å ? Nå har mannen kommer hjem, baby sover og indisk takeaway banker på døra her any minute. Yes pleease.

River i en selfie for å runde av søndagen! Håper dere har kooosa dere i helgen, og er klare for en ny uke. Er jo litt ferietider osv nå, så la oss håpe den blir chiiiill, hehe.
Hei❤️

Flere
Artikler