Fredagsstemning og sykepleie

Gøy dag! Den startet hos Egmont Publishing i Nydalen, der jeg hadde et fint møte om planene for 2018 når det kommer til blogg, bok – hele sulamitten. Det blir bra? Deretter var det videre til et superbra møte med Prior, før jeg tok en kjapp styrkeøkt på bein. Jeg har endret treningsprogrammet mitt litt nå, og jeg kjenner jeg gleder meg til hver økt. Supergøy! Jeg rundet av dagen med en SOMA MOVE-time på CrossFit Fønix her i Drammen. Det var skikkelig moro å få vise litt annen type trening til en såpass sprek gjeng, og jeg tror søren meg de likte det neeesten like godt som meg, hehe.

Joggisen kom på for lengst, tacoen er fortært og jeg har inntatt hvileposisjon på sofaen. Fine mannen min teller dager til operasjon, så inntil videre er jeg sykepleier for han her på hjemmebane – på onsdag skal han opereres, så vi teller dager.. får så vondt av han, stakkars? Dette ble verdens merkeligste innlegg, men det får være greit innimellom det å? Takk for at du sjekket innom, og GOD HELG til deg! Vi har klart oss fint gjennom enda en uke, vi. Klapp på skulderen til oss ? 

Blogges i morgen❤️

Flere
Artikler