Drømmen om hjemmegymmet

I skrivende stund sitter jeg endelig plantet i sofaen hjemme, etter en full dag på farta med PT-kunder, pressemøte og innspilling av Treningspodden.

Som dere vet er mannen hjemme med brekt bein, og på toppen av det hele klarte jeg å punktere dekket når jeg kjørte bil i går. Jeg aaner ikke hvordan det skjedde, men skjedd er skjedd, haha. Anyhow, takket være verdens beste foreldre og litt andre hjelpere blir det nå fikset, og jeg har skrudd av hjernen for dagen. Nå har jeg for alvor begynt å dagdrømme om mitt kommende treningsrom, og en av favorittaktivitetene om dagen er å scrolle gjennom Pinterest, Instagram og div andre inspirasjonsapper etter, ja.. inspo, hehe.

For i tilfelle du ikke har fått det med deg – vi har endelig fått freshet opp kjelleren i huset vårt, som betyr at vi nå har en hel etasje til rådighet. Den inneholder blant annet vaskerom, en bod, et TV-rom (eller mancave, som mannen kaller det), og snart altså også et treningsrom.

Halleluja!

Bildene er hentet fra Instagram, Pinterest og Google. 

Jeg er keen på å ha et skikkelig smart treningsrom, og selv om jeg har ganske god peiling på hva jeg vil ha der inne, leker jeg med tanken på å ta kontakt med noen som kan det greiene her hakket bedre enn meg.. kanskje se noen smarte løsninger jeg ikke ser selv? Time will show. Enn så lenge koser jeg meg bare med tanken ass, på å f.eks kunne stå opp om morgenen, slenge i seg en kruttsterk kopp med espresso, for så å kjøre en svettefest i ro og mak i eget gym, og deretter angripe dagen. Akkurat som fotballfrua, haha. På sikt har jeg en drøm om å kunne trene kunder her hjemme også, ettersom vi har dusj og det hele i underetasjen.. vi får sjå, hehe. Dere skal uansett få se bilder av kjelleren før jeg starter på prosessen med treningsrom, og ikke minst er det på tide at jeg får vlogget den housetouren også – senest i dag var det en leser som minnet meg på det, og ja.. it´s coming!?

Jeg tar så gjerne imot tips hvis noen av dere har vært igjennom innredning av et treningsrom. Og ikke minst, hvis du har det hjemme.. bruker du det?

Håper dere alle har hatt en strålende torsdag – i morgen er det freeeedag?

Flere
Artikler