Frilanslivet, fete gener og fiks, ferdig rumpeprogram

God dag fra stuen! Jeg bruker noen minutter på å poppe innom bloggen og si hei, hallo. Denne fredagen endte litt uventet opp med hjemmekontor, men noen ganger er det igrunn greit det å. Bare meg som blir langt mer effektiv når jeg kan stupe inn i min helt egen jobboble allerede til morgenkaffen?

P1020124

Merk, dette er postfrokost kaffekoppen, og frokostdesserten, hehe. Hovedmåltidet var gresk yoghurt med bær, nøtter og kanel, min hang up for tiden!

Jeg er jo virkelig en arbeidspotet om dagen, og får lov til å gjøre mye ulike greier. Etter at jeg forlot min jobb som fast journalist i ShapeUp har jeg fått bryne meg på en god del andre type oppdrag som journalist, noe jeg syns er supergøy! ShapeUp ligger jo mitt hjerte nærmest, og det er jo i og for seg en typisk ShapeUp-leser jeg skriver for her på bloggen også, men etterhvert som jeg stadig vekk gjør nye ting får jeg også øynene opp for nye måter å nå ut til nye segmenter på. Viktig å spre det glade budskap, på alle mulige måter, veit dere 😉

Og ukebladet Hjemmet dere, DET skal ikke undervurderes. Jeg er så heldig å få lov til å skrive for de i deres helseutgave på fast basis, der jeg i hver utgave benytter mine «journalistiske ferdigheter» og PT-hjernen (høhø) til å skrape frem litt fakta og finurligheter om det nyeste av det nye.

Saken i den siste utgaven kan dere sjekke ut i sin helhet HER.

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 15.59.28

Litt annet type stoff enn dere er vant til å få fra meg, men artig å vise frem spennet i det jeg driver med. Og litt fakta om Zika-viruset, livredning, diabetes 1 og hjemmetrening har jo aldri skadet noen, ihvertfall ikke nå som det igjen er høyaktuelt.

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 15.59.13

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 16.00.00

Pregnant people, bli i norden, hehe.

En annen sak jeg har lyst til å trekke frem er denne, en av 15 minutters-programmene jeg gjorde for ShapeUp for en tid tilbake. Jeg er så heldig å få jevnlige snaps av dere hvor dere tester disse programmene – LOVE IT! Men dette er det hakket flere enn vanlig som har gått bananas over altså, så moro!

PiaSeeberg_02102015_High (93) (2)

 

Skjermbilde 2016-03-11 kl. 13.11.00

Skjermbilde 2016-03-11 kl. 13.09.20

 

Du får altså hele programmet HER. Try it!

Tar det som et tegn på at det ikke bare er meg som kjenner pumpen i stumpen etter de 15 minuttene der, hehe. Merk at du blir heelt bootylicious bombalicius med 15 minutter av dette i et par uker, du trenger mer stimulering og tyngre trening enn som så. MEN, dette programmet i kombinasjon med et annet, smart program, eller kanskje som finisher på en beinøkt.. Priceless!

Anyhow, gotta go! Nå har jeg pakket bagen og er klar for trening. Min faste treningspartner for tiden er faktisk mannen, og vet dere hva.. det er helt awesome! Må minne meg sjæl på å skrive et innlegg om det å 😉

Ha en nydelig fredag dere, og takk for at du stakk innom her for å hente litt treningsglede. Men nå – tacos og rødvin for the people!

Flere
Artikler