Søndagen som kurerte fyllesyken

Denne søndagen startet treigt med stor T. Noe som mest sannsynlig har noe (alt) med å gjøre at jeg var på en snurr i går, som seg hør og bør på en lørdags kveld (vel, fra tid til annen ihvertfall). Etter å ha rullet rundt i min egen håpløshet noen minutter, kom jeg derimot frem til at jeg nektet å la dette bli en klein, bortkastet dag. Så, jeg svelget unna et par paracet, kokkelerte frem et glass isvann med sitron og en kruttsterk kopp med kaffe, før jeg bega meg ut på tur i vårsola. Deilig, og en stor klapp på skulderen til meg selv, if I may add.

PicMonkey Collage

image

Og det stoppet ikke der – jeg fikk søren meg til en treningsøkt også! Planen var å snappe hele økta, men da jeg aldri kom så langt tenker jeg jeg heller skriver den inn her, hehe.

Må legge til at dette er særdeles utypisk meg – i 9 av 10 tilfeller gir jeg etter for kleinheten og er en slagen utgave av meg selv frem til mandag morgen, hehe. Det er forøvrig en trend jeg prøver å endre, og jeg startet med dagen i dag 🙂 

image

Om økta

Dette er en styrkeøkt, der du jobber med 3 ulike øvelser av gangen, x 3. Det er en fullkroppsøkt, der stort sett hele kroppen får kjørt seg, med fokus på rumpe, mage og skuldre. Jeg liker å jobbe på tid, slik jeg har skissert, så finn frem tidtakeren og la den passe på at du jobber deg effektivt gjennom den ene øvelsen etter den andre. Denne økta er fin, ass!

 

Oppvarming

Dynamisk oppvarming og mobilitet, pluss knebøy med økende vekter.

 

Hoveddel

Supersett 1

1 min knebøy med strikk

1 min skulderpress

1 min hengende beinhev

X 2

Merk – Jeg velger vekter som gjør at jeg ikke klarer stort mer enn 8-12 repetisjoner innen ett minutt. Så bruker jeg resten av minuttet på å gjøre meg klar til neste øvelse. Dette gjelder for alle tre supersettene.

 

Supersett 2

1 min bulgarske utfall med kettlebells (1 min på hvert bein)

1 min fremoverlent, enarms roing med kettlebell (1 min på hver arm)

1 min pushups

X 2

image

Supersett 3 

1 min glute bridge

1 min hollow rock

1 min thrusters med kettlebells

X 2

 

Og vipps, finito!

image

Elsker disse plakatene som henger rundt på SATS og Elixia jeg – blir alltid glad når jeg leser de, haha. 

image

Og jepp, det har vært en aldri så liten selfiefest i dag, hehe. Obviously. 

De som følger meg på snap vet at treningsøkten ble etterfulgt av både enchiladas, crossfit på TV og pannekaker til dessert. Enchiladasen finner dere HER. Anbefales! Crossfit`en på TV var en dokumentar om Crossfit Games 2015, som dere finner på iTunes. Mulig den er for spesielt interesserte, men samtidig.. hvem blir ikke underholdt av å se mennesker som deg og meg utføre umenneskelige ting? And last, but NOT least – oppskrift på pannekakene kommer i morgen. Dette er andre gangen jeg lager de denne uken, og ja, de er bare.. amazeballs! Gjort på noen strakser, og mest sannsynlig har du alle ingrediensene i kjøleskapet allerede. Winning!

Okei, nå snurrer Neste Sommer på skjermen om få strakser – that`s my que! Sees til matmandag i morgen hjerter. Ny uke, nye muligheter, som enhver overpositiv rosablogger ville sagt.

Adios!

 

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler