Gla’kramper i skrivehånda og litt om søvn

.. er det jeg føler jeg har etter de to siste dagene. Jeg har skrevet så krampa har tatt meg, så du kan tenke deg følelsen var god når jeg sa meg ferdig i dag rundt 16. Jeg har fått evig god hjelp av familie, har jo mini hjemme og allting – takk og pris for det. Ikke minst, takk til alle dere som har kjøpt boka gjennom forhåndssalget – jeg gleder meg sånn til å høre hva dere syns?

Siden sist har jeg også spist nyydelig sushi, servert «salatbar» til familien som hjalp meg, samt gått trilletur i skogen. Den trilleturen var hardere enn jeg husket, noe som nok har noe å gjøre med at mini er tyngre, men også at det begynner å bli en stund siden jeg trillet sånn skikkelig.. opp i ringa igjen, si’ ?

Nå slapper jeg litt av i senga – det trengs. Så Funkygine skrev om søvn her om dagen, og tenkte å kaste meg på å skrive litt om det samme.. her i gården blir det gjerne klabb og babb med leggingen til mini stort sett hver eneste kveld for tiden, og han våkner enda to til tre ganger om natta. Det begynner å ta på, men jeg ammer enda, så tror det hjelper meg litt igjennom det.. syns ihvertfall jeg funker overraskende greit på typ.. null sammenhengende kvalitetssøvn ?

Mer om det senere. Nå skal jeg slappe av❤️

Flere
Artikler