Egentid og godlukt i én og samme flaske

Inneholde reklame ism. Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom

Aaah.. det var så deilig på hytta, fine folk?

Det ble såklart mye babyheng, noe som passer perfekt i finvær på stranda. Han krabber rundt, styrer og ordner, mens jeg og mamma har sittet i hver vår solstol. Perfekt, hehe.

Jeg har også fått litt tid på egenhånd, og opptil flere ganger har jeg befunnet meg på stranda, bare meg, i vater, med øya lukket og tankene på alt annet enn bleieskift, amming, soving og mating.

Fantastisk.

Det har blitt litt ekstra med slik egentid i uka som gikk ettersom mamma var med og kunne passe mini en del, men jeg føler jeg er flink til å sette av tid til meg selv også i hverdagen – trening er jo et prakteksempel på nettopp det, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre for kropp og sjel.

Når trening er unnagjort for dagen, og gjerne store deler av to do-lista, da tror jeg «dødtid» som dette, med meg selv, er noe av det beste jeg veit.

Grunnen til at jeg tenkte på dette og skriver om det er et samarbeid jeg gjør med Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom. Jeg har brukt White Tea så lenge jeg kan huske, da det også er mammas parfyme – lukten minner meg om henne, i tillegg til at den er sporty, fresh og akkurat passe sterk.

Med koden PIA30 på Blivakker.no får du 30% rabatt på parfymen, om du kunne tenke deg å teste.

I tilegg til å lukte fantastisk bygger parfymen oppunder hashtaggen #WhiteTeaMoments, som i all enkelhet oppfordrer oss til å ta oss tid til oss selv i en travel hverdag, og gjøre de tingene som får oss til å føle oss bra; trene, spise bra, nyte sola når vi kan, bade, gjøre yoga.. whatever makes you happy. Tenker på dette hver gang jeg sprayer den på, så føler på sett og vis at jeg sprayer meg med godfølelse, haha.

Oh well – nå er det tilbake til hverdagen litt igjen her hjemme, før vi setter snuta mot Kragerø igjen på fredag. Gleder meg allerede!

God mandag dere?

Flere
Artikler