Første hverdagsuke i boks

Nok en uke i boka, og jeg sitter i bilen på vei til hytta (kommer aldri til å bli vant til å si det?). Benytter anledningen til å blogge, da jeg føler dette er den eneste muligheten jeg har hatt i løpet av uka. Det er jo ikke sant, man finner ikke tid fordi man prioriterer andre ting, men slik denne uka har vært er det endel ting som har kommet i første rekke, før blogging.
Blant annet..

  • Vært med mini – mannens perm er over, og nå er det jeg som er hjemme med han på dagtid, ved siden av jobb. Skulle egentlig teste å ha han litt i barnehage fra cirka nå, men vi fikk plass et sted som var helt kokkelimonke-langt unna der vi bor – så står foreløpig på venteliste, og jeg sjonglerer momlife med jobbings. Stay tuned. Hehe.
  • Signering av et drøss av bøker, som ble solgt via forhåndssalget – mange har fått bøkene sine allerede i dag – stor stas ?
  • Vært på besøk hos Silje på Fornebu – planlegging av poddehøsten sto på agendaen.
  • Hatt livetreninger med Sterk uten utstyr-gruppen min, samt planlagt og testet ut neste ukes treninger.
  • Jobbet med et par samarbeid – i disse dager får jeg liv til å lage fotobok fra i sommer sammen med Fotoknudsen, og jeg skal teste ut en helt RÅ (trenings)TV sammen med Samsung – gledes??
  • Vært masse med mamma – hun hjelper meg litt med mini her og der, og det er så hyggelig å ha kvalitetstid sammen i hverdagen! Fikk god hjelp av familie til å komme i mål med signering av bøker, så kvalitetstid der også, gitt❤️


Med andre ord; hverdagen er i gang, hehe. Nå er det ihvertfall helg, og er det noe jeg skal ha fokus på denne høsten, så er det tilstedeværelse og avkobling når jeg først bestemmer meg for det. Det fortjener både jeg og familien min (nok et voksenpoeng der, gitt). Min største luksus, men også problem, er vel at jeg elsker jobben min, som jo også er hobbyen min. Men det blir brått for mye, og vipps så sitter man der med skjegget i postkassa og tankene på helt andre ting enn her og nå. Dette skrev jeg litt om på Instagram i dag også, du kan jo sjekke det ut hvis du vil ❤️

GOD FREDAG ?

Flere
Artikler