En grå start på tidenes treningshelg

Innlegget inneholder eksponering av kommersielle samarbeidspartnere på ShapeUp Weekend 2018

Hoi, hoi, mine fine venner!

Regner med de fleste av dere kanskje har fått med dere hvor jeg oppholder meg i helgen, og hva som står på agendaen. ShapeUp Weekend 2018 skjer, og etter to år uten å ha vært med er det deilig å endelig være på plass igjen. Vi kom oppover i går, altså sent torsdag kveld, og selv om det føles ut som typ, to minutter siden jeg spiste middag i går, så har jeg søren meg spist middag igjen nå nettopp, haha.

Tiden flyr! 

Jeg startet dagen med en YT Bootcamp, som i praksis var sirkeltrening med egen kroppsvekt. Målet mitt var å kjøre en time som aktiviserte så mye som mulig av kroppen på de 45 minuttene vi hadde til rådighet, og ja.. det klarte jeg, haha. Jeg vlogger mens jeg er her, og filmet blant annet alle øvelsene til dere – kommer på søndag ?

Utover det er vi så heldige å ha på plass en råflink fotograf hele helgen, Paul Lockhart, som virkelig står på for at både vi og deltakerene skal få sikret oss masse gode minner. De fleste bildene i dette innlegget er knipset av han?

Det var så rått å se alle jentene i like t-skjorter på YT Bootcampen i dag, ref overskriften – for oss som deltok ble det en grå, smud start på denne treningshelgen ? Akkurat det betydde like mye som å logoeksponere YT Protein. Jeg ønsket meg nemlig disse t-skjortene for å bygge videre på budskapet om at vi i større grad kan tenke på trening som noe kjønnsnøytralt, fritt og ujålete – akkurat som disse t-skjortene, hehe. Grå, baggy t-skjorter er jo ikke det første man strekker seg etter på shoppingtur. Tenkte å skrive litt mer om det siden, men for meg personlig var ihvertfall sjukt hyggelig at TINE hadde trykket opp t-skjortene, og ikke minst se alle jentene i full sving, med #treningstryne-budskapet på kroppen.

Love it!

Etter YT-økten var det litt orging, fiksing og styring, og jeg fikk slengt meg med på timen til Hanna Sundquist. Jeg kjenner meg litt most i kroppen, så tok det rolig, men alltid digg å få beveget på kroppen. Deretter var det lunsj, etterfulgt av en SOMA MOVE-time på takterassen her på Vestlia. Og det, dere, var amazing! Mest sannsynlig det flotteste stedet jeg har holdt SOMA MOVE-time noensinne.

Her går det unna, gunnar – kvelden ble avsluttet med åpningsshow, der jeg og Hanna Sundquist, redaksjonssjef i ShapeUp, sa noen ord, alle instruktørene presenterte seg, før vi kjørte en felles økt med en smakebit på noen av de ulike treningene vi skal ha – noe av det ser dere i dagens Instastory?

Nå er det natta om ikke lenge her på Geilo, ihvertfall for min del – i morgen starter jeg dagen med noe jeg har grugledet meg til i lang tid, og egentlig alltid tenkt at er litt digg å slippe.. mer får dere muligens se på Instagram i morgen, men definitivt på vloggen på søndag. Stay tuned, haha. Når det er unnagjort, som blir megadigg, så skal jeg ha en ferietreningstime med Maren, etterfulgt av lunsj og deretter foredrag.

Nok en dag på jobb, og ja.. goes without saying regner jeg med, men dette er ganske smud. Jeg går rundt og gurgler takknemlighet her oppe, og setter så pris på hver eneste en av dere som deler ut positiv energi og gode ord hver eneste dag, både her oppe, men også ellers – både på bloggen og in real life. Sammen er vi dynamitt!

Men hei, nå blir jeg heelt filosoffus her – god natt mine venner, vi prekas i morgen?

 

 

 

 

Flere
Artikler