Treningsuka som gikk – uke 23

Treningsuka som gikk-innleggene har falt ut litt den siste tiden, uten at jeg vet helt hvorfor. Jeg har fått en del spørsmål om de, så nå er de back on track! Dette er altså en slags treningslogg over hva jeg har trent den foregående uken, ment som inspirasjon til hva du selv kan gjøre, samt et bilde på hvordan jeg trimmer skrotten. Fast inventar her på bloggen hver lørdag ?

Så, til poenget..

Søndag

Hviledag?

Mandag

Sprint- og hekkeløp med Christina Vukicevic, hehe. Dette var innspilling til #piapåpeøve, så denne treninge får dere se på skjerm.. haha, gled dere?

Tirsdag

Var med på en Bootcamp-time på BRA Trening i Drammen, der jeg jobber som PT. 60 min med ganske intensiv jobbing – tung i beina etter dagen før, så jeg tok det litt piano.

Onsdag

Kjente meg fortsatt tung i både bein og kropp, så jeg kjørte en lett og kjapp overkroppsøkt, i kombinasjon med dynamisk stretching. Innimellom alle settene gjorde jeg altså div stretchingøvelser, for å prøve å myke opp litt. Gikk en tur i skogen med en venninne på kvelden?

Torsdag

Testet Build and Burn hos SATS, 08.00. Må teste det litt flere ganger før jeg kan gjøre meg opp en mening, men so far, so good. 45 min med oppvarming + tøff sirkeltrening?

Fredag

Var med på 45 minutters sirkeltrening med Hanna, og kjørte min egen SOMA MOVE-time her på Vestlia – holdt i massevis ?

Lørdag

I dag har jeg vært med på motbakkeløp i skibakkene her på Geilo, med Lars Mæland i front. Altså.. pjoooof. Økta får dere se i morgendagens videoblogg❤

Ha en nydelig lørdag dere? Her på Geilo har sola skinn hele dagen, og jentene smiler om kapp med hverandre. For min del er det sjukt hyggelig å møte så mange lesere på ett og samme sted, samt å få henge med så mange av de fine folka jeg liker å kalle kollegaer. Den norske fjellheimen viser seg fra sitt beste, så dette skal jeg nyte!

I morgen starter jeg dagen med litt trenings og hotellfrokost, før det er på tide å toge hjem – den tid, den sorg?? Håper dere har hatt en fin lørdag❤

Flere
Artikler