VLOGG: ShapeUp Weekend 2018 – motbakkeløp, instruktørlivet og fine fok

Heeei, fine folka!

Dette var en morsom vlogg å lage, og jeg håper dere der hjemme får mye ut av den også. Det er hovedsakelig et innblikk i ShapeUp Convention 2018, men jeg har også lurt inn en treningsøkt uten utstyr, samt min favoritt smoothie-oppskrift.

Husk å trykke på HD i tannhjulet nederst til høyre, og se gjerne vloggen i fullskjerm for best mulig bilde. Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube om du liker den, og trykk abonner om du vil ha beskjed når det kommer ny vlogg. 

Jeg tok toget litt tidligere hjem enn antatt i dag, da 15-toget var fullt.

Dermed måtte jeg reise 11.00 fra Geilo, og jeg var i Drammen rundt 14. Da dro jeg og mannen og spiste lunsj på et digg sted her i byen, før jeg har jobbet med vloggen siden. Nå blir det søndagskos på sofaen, før en ny uke venter i morgen. Håper dere har hatt en nydelig helg, og at dere er klare for ny uke, nye muligheter i morgen. Hvis du ikke er det, så.. er det helt ok, det å, haha.

God søndag?

 

Flere
Artikler