Betyr mye trening mindre sex?

Haha – tidenes mest utradisjonelle overskrift.

Det er ihvertfall et av spørsmålene jeg og Silje drister oss til å stille i ukas episode av Treningspodden, der vi har besøk av Nina Brochmann, som har skrevet boka Gleden med Skjeden sammen med medforfatter Ellen Støkken Dahl.

Ukas episode av Treningspodden handler nemlig om sex, der vi ønsker å belyse sex som et helseparameter.

I dagens prestasjonssamfunn er det mye tid og overskudd som går med til å yte bedre, prestere bedre, både på trening og ellers, og kanskje er vi ikke alltid like flinke til å ta vare på oss selv oppi det hele, og ta overskudd og energi til ting som for eksempel sex. Jeg og Silje hadde en teori om at dette muligens kan gjelde en del av oss treningsjenter, da det å trene og holde seg i form fort kan bikke over til å bli litt for mye av det gode, og dermed gå utover andre arenaer og relasjoner i livet og i hverdagen.

I ukas episode tillater vi oss å tenke høyt, og stiller Nina alle de dumme spørsmålene vi kan komme på.

Blant annet om hun tror toppidrettsutøvere har mye sex, og om hun tror man har bedre sex om man har «fin» kropp (hva enn det innebærer). Svaret kan dere forhåpentligvis tenke dere til, ihvertfall på den siste der, men uavhengig av det får vi høre noen visdomsord som jeg tror vi alle har godt av.

Nei, jeg tror denne episoden kan falle i smak, og ikke minst gi deg et positivt innblikk i «sexhelse» og hvorfor det kan være smart å prioritere å ha lyst til å ha lyst – eller noe i den duren? Del gjerne dine tanker om tematikken i kommentarfeltet.

Utover det har jeg litt sånn monday-bluuues i og med at ShapeUp Weekend er over, hehe. Etter at vloggen var ferdig i går stupte jeg rett til sengs, og der ble jeg leenge. Over 9 timer søvn var jammen meg godt!

Jeg runder av dagens innlegg med noen siste bilder fra ShapeUp Weekend, knipset av Paul Lockhart // @mustaschmedia. 

Vi var jo så heldige å ha med oss han, som er proff fotograf hele helgen, og da er det leit å ikke vise frem den fantastiske jobben han gjorde. Nå er det et helt år til neste gang, men jeg håper at både du som var med, og du om ikke var med, ble motiverte til å bli med oss neste år også. Dette er virkelig en opplevelse.

I dag tar jeg det litt piano – sov lenge, svarer på litt mail og jobber i morgenkåpa, og om en liten time skal jeg ha et par PT-kunder. I ettermiddag blir det trening, grillings og kvalitetstid med mannen. Begge hadde travle uker, og sist vi så hverandre var mandag for én uke siden, om man ser bort ifra gårsdagen, hehe. Når jeg stort sett klippet vlogg…

Med andre ord, kvalitetstid står på agendaen? Vi blogges i morgen?

Flere
Artikler