Superenkel, sunn middag med omega 3-poeng

Denne middagen lagde jeg i går, og fy fasan, så god den var! Det hele tok meg cirka 25 min, og det var kun fordi søtpotetene måtta ha litt tid i ovnen. Alt det andre gikk smakk, smakk og vips, så var det ferdig.

Altså, jeg mener.. hvor godt ser ikke dette ut?

Jeg har aldri tenkt på at betongbordet på verandaen vår er perfekt til matbilder, men det er det visst, hehe. Utover det må jeg si at denne Huawei-telefonen jeg tester nå, p20 Pro, er helt rå på bilder. Nesten like rå som denne middagen?

Du trenger (til 1 person) 

 • 200 gram scampi (jeg pleier å kjøpe fryste, og ta opp av fryseren cirka et døgn før jeg skal mekke de).
 • Spinat
 • Søtpotet
 • Squash
 • Hvitløk
 • Chili

Slik gjør du 

 • Begynn med å dele opp søtpoteten – jo mindre biter, jo bedre. Krydre med salt, pepper og annet du måtte foretrekke, og spre gjerne litt chiliolje over, det blir megadigg. Inn i ovnen på 200 grader i 20-25 min.
 • Stek scampien.
 • Hakk opp hvitløken i så små biter som mulig, og tilsett denne i scampien sammen med chili, salt og pepper. Ta gjerne litt chiliolje her også.
 • Hakk opp cirka en halv squash og tilsett denne med scampien.
 • Når det meste er ferdigstekt kan du tilsette spinaten. Jeg pleier å være raus, da den så godt som forsvinner når den får dampet i panna noen minutter.
 • Og vips, så fort søtpotetene er ferdig, så er middagen ferdig.

Jeg elsker scampi, og hver gang jeg mekker denne middagen blir jeg oppgitt over meg selv for at jeg ikke lager den oftere, hehe. Jeg tok også en halv avocado og et par spiseskjeer rømme ved siden av forresten, om du er in to den slags – megadigg! Håper virkelig dere tester ut oppskriften, og hvis dere gjør det, pliiiis tag meg på Instagræææmmen eller stories, så jeg får det med meg. Egotripp for en enkel treningsblogger det veitdu.

Nå skal jeg ha litt PT-kunder og spille inn Treningspodden, før jeg skal sette snuta mot Geilo og ShapeUp Weekend. Det gledes!?

.. men først skal jeg spise opp matpakken min, som jo seff er rester fra gårsdagens middag. Lag dobbelt opp av alt, og sleng det i en matboks sammen med litt ekstra spinat. Lifehack for oss treningsjenter med sansen for god mat, I tell you!

Vi blogges snart, gjengen?

Flere
Artikler