Den merkeligste starten på dagen – noensinne

Såå, som mange av dere kanskje fikk med dere startet jeg dagen på høyst merkverdig måte i går. Morningrave!

Hva ellers, hehe. Som dere vet tester jeg ut å lage noe som heter #piapåprøve, der tester ut ulike idretter og treningsformer. Dette er jo ikke akkurat en idrett, men definitivt noe folk gjør som påvirker kropp, sinn og helse. Jeg forsto nok ikke det i forkant, men fikk absolutt de vibbene underveis.

Konseptet heter Morning Beat, og er et konsept dratt i gang av en gjeng frivillige ildsjeler. Målet er å legge til rette for en sunn start dagen, fylt med dans, god energi og fine folk.

Jeg lager #piapåprøve i samarbeid med gutta i PTX, som er en app som gjør det mulig for trenere å arrangere treningsøkter hvor som helst, når som helst. De er i tillegg rå på å lage bra innhold, og ønsker å kommunisere ulike treningshappenings og treninger ut til folket. Perfect match, med andre ord.

Hvordan opplevelsen var i sin helhet får du altså se på YouTube om ikke lenge, men ja.. dette var unikt, hehe.

I dag har jeg ingen planer utover å forberede meg til helgens ShapeUp Weeend på Geilo. Jeg tar toget oppover i morgen ettermiddag, og satser på å være på plass der oppe rundt 19. Fra og med fredag morgen er det full guffe – fy søren, som jeg gleder meg! Været kunne ikke sett mer lovende ut, og er det noe som er fantastisk på denne tiden av året, så er den fjellheimen. Jeg og mannen har ikke fått vært på Geilo siden påske, så ja.. norsk natur, here I come.

Håper jeg ser noen av dere der oppe??

Husk å sjekke ut ukas vlogg forresten, som jeg publiserte i går. Den finner du her. Trykk gjerne abonner på kanalen min, så får du beskjed når det kommer ny video, og legg gjerne igjen en tommel opp om du liker det du ser. Det betyr så mye for både meg og kanalen i det evigstore YouTube-universet, hehe.

Ha en super dag?

P.S Jeg er helt drøyt stiv og støl i beina etter sprint- og hekkeløpstreningen med Christina på mandag forresten. Sprint ass, nå gangene jeg gjør det skikkelig – kills my legs?

 

Flere
Artikler