Post-rave-sleepyhead og endelig ny vlogg!

Deler av ukas vlogg inneholder #reklame ism. Haglöfs og Prior

Juhuu! Jeg var så megasuperduperhappy når jeg endelig kunne publisere ukas vlogg.

Denne vloggen har myye historie bak seg, den skal dere slutte å høre, men det begynte med at jeg byttet redigeringsprogram – jeg har bestemt meg for å profesjonalisere redigeringen min noen hakk, og da trengs det et proffere program enn Imovie, hehe. Selv om det har holdt bra overraskende lenge. Vloggen er riktignok ikke noe proffere enda, da det tar litt tid å bli vant til alt det nye. Videre, når jeg endelig hadde klippet vloggen ferdig, så klikket mac´en, den måtte formateres, og vips, så måtte jeg redigere vloggen enda en gang. Djiiizes! Får se på det som verdifull trening i videoredigering ?

Hope you like it, og nok en gang, sorry at den kommer litt seint. Jeg fortsetter å prøve å unngå at det skjer, haha.

Nå ligger jeg på sofaen i vater, og kjenner at jeg er ganske sleepyhead – dagen startet så tidlig som 05.00, de som følger meg på Instagram vet hvorfor, noe som har resultert i ei litta ettermiddagsdupp i energinivå. Tenkte å dele litt bilder og tanker fra det i morgen. Etter morgenmoroa skulle jeg egentlig trene styrke på egenhånd, men kjente at det var uaktuelt, så jeg tenker jeg stikker på BRA Trening og joiner en gruppetreningsøkt der isteden – digg å slippe å tenke selv!

Tusen takk for masse gode tilbakemeldinger på gårsdagens blogginnlegg og Treningspodden-episode forresten – så mye gode og verdifulle tanker ass!

Jeg tror de fleste av oss kjenner på mye av det samme, og bare det er godt å vite – ingen er perfekte, verken i kroppen eller tenkemåten. Men nå er vi hakket mer bevisste enn vi var for bare noen dager siden, og det er gull verdt! Ble faktisk motivert til å stikke å kjøpe meg en ordentlig bikini, som vi snakker om i podden.. time will show, hehe. På torsdag spiller vi inn en ny episode, og da får vi besøk av en av forfatterene av boken Gleden med skjeden. Jeg tror episoden skal hete noe sånt som.. «sex som helseparameter», hehe. Tror muligens vi må spørre dere om litt innspill på den også, gitt. Det skjer på Instagram, så stay tuned!

Nå skal jeg lade litt før trening – blogges i morgen, sprekis ?

Flere
Artikler