Halloi, tredje trimester! Preggoupdate uke 27

Hei dere,

Ny uke, ny preggoupdate??? Ikke så altfor mye som har endret seg siden sist uke, men noen observasjoner er det jo. Denne uka går jeg visst over i tredje trimester, og det er bare tre måneder igjen til termin. Sjukt.

Trening og fysisk form 

Siden sist har jeg trent som før, og bekkenet har vært bedre igjen. Opplevde at frontbøy kanskje kjennes litt bedre ut for bekkenet enn vanlig knebøy med stang, så det er jo noe å skrive seg bak øret. Intervaller på ellipse er fortsatt konge, og jeg er blitt veldig glad i rene overkroppsøkter. I tillegg til CrossFit selvsagt, som er det det går mest i ? Bruk av massasjeball på setemuskulatur og generell hensiktsmessig stretching er fortsatt superdigg, prøver å få det til hver dag.

Kroppslig

Still going strong! Jeg veide meg for første gang siden før sommerferien, og jeg hadde ikke gått opp noe – det syns jeg var merkelig, men nok et bevis på at kroppen ordner og styrer på egenhånd (så da har jeg hittil gått opp 7-8 kilo i svangerskapet). Kjenner at magen vokser, og at den er tyngre å bære på.. jeg er rask med å sette meg ned når jeg kan, og jeg er ikke superstoka på å gå i rulletrapper osv.. hvem har jeg blitt, haha ? Det har begynt så smått å danne seg en mørk linje fra navlen og ned til, ja, dere skjønner, noe jeg har skjønt at er vanlig.

Kosthold

Spiser fortsatt mye og bra mat – hang up siden sist uke er tunfisk med ris og ketchup i en salat, ref. ukas vlogg, hehe. Krydret potetgull har også smakt ekstra godt den siste uka, men tror ikke det har noe å gjøre med graviditeten egentlig.. that’s just me, hehe. Har vært flinkere til å spise mindre og oftere, noe som ikke gjør at jeg får den stappmett-følelsen. Trener som regel på tom mage, eventuelt med en lett shake i magen eller liknende, da det kjennes best ut.

I dag spilte jeg forresten inn en episode av Treningspodden, nr 159, med en ernæringsfysiolog der vi snakker om kosthold for gravide, i tillegg til en del annet rundt det å være sporty og gravid – episoden kommer på mandag?

Følelser og topplokk

Lite koko-faktor over den siste uka faktisk, bortsett fra at jeg ikke digger at kjæresten er borte. Jeg eelsker jo egentlig alenetid, men i disse dager liker jeg best at han er hjemme ?

Såå ja, det var det?❤️ Hverdagen ruller fint og jeg er glad til – føler meg heldig, da jo svangerskap kan forløpe på så mange ulike måter. Stor klem til alle dere som sliter med div – I feel ya❤️

Blogges?

Flere
Artikler