Tut og kjør på opptak med God Morgen Norge

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei hjem fra Oslo, etter å ha vært på opptak med gjengen i God Morgen Norge – meget trivelig, as always! Jeg er alltid litt smånervøs i forkant, spesielt nå etter ferien osv, men fikk godfølelsen med en gang jeg traff de andre, og innspilling fløyt fint fra start til slutt.

Før ting jeg er spent på, og jeg må være litt ekstra skjerpet, prøver jeg som regel å forenkle arbeidsoppgaven så mye som mulig. Jeg forbereder i forkant det som for meg er viktigst å ha fokus på, og bruker det som knagger gjennom hele gjennomføringen. På den måten føler jeg liksom litt kontroll over noe som kan føles litt flytende, uoversiktelig og utfordrende å mestre. Tips til deg neste gang du skal noe.. litt hårete, der du vil gjennomføre profesjonelt, ryddig og effektivt ?

Målet med innslagene på God Morgen Norge er som regel å inspirere til aktivitet og trening, ved hjelp av verktøy som er lett tilgjengelig og ikke minst gjennomførbare. Tidligere har jeg hatt mest fokus på øvelser med egenvekt, men i dag fikk Peter testet ut øvelser med strikk. Han var superflink, og det var nesten så det var lettere for han å gjøre øvelser når han hadde noe å forholde seg til, som en strikk. Enkelt å ha med seg, du kan trene hele kroppen.. strikk er gull!

Innslaget sendes nok i begynnelsen av september – I’ll let you know ?

Nå er jeg på vei hjemover, jeg skal en tur innom CrossFit Fønix, og deretter blir det jobbings og mat i heimen. Mannen er bortreist, og fordi dagen har gått med til innspilling og tannlegetime (null hull, wohoo) får jeg ta igjen litt tapt arbeid på kveldstid. Deilig det?

Ukas vlogg blir forresten en typisk treningsuke for meg, så da får dere bli med på alle øktene mine, samt høre litt om hva jeg tenker om de ulike øktene både generelt, men også som gravid – tror det kan bli bra ???

God tirsdag, fintfolk ❤️

Flere
Artikler