Happy weekend, babes?

Før jeg runder av dagen i dag ville jeg kjapt poppe innom og si god helg ?❤️

Dagen startet med at jeg sov til 07.30-ish, før jeg satte meg ned med kaffekoppen og jobbet til 09.30. Da dro jeg på trening, der jeg samtidig filmet til ukas vlogg, og vel hjemme igjen har jeg jobbet fra 12.30-ish og til nå. Klokka er 18.55, og det er på tide å begynne på tacofredag – woop, woop!

Slenger med et bilde fra gårsdagens trim – lurer på om jeg noengang blir vant til magen??

Skal dere noe spennende i helgen? Vi skulle egentlig til fjells, men fordi det skal regne sideveis så droppet vi det? Dette er siste frihelgen min på en liten stund, så tipper jeg skal bruke den på trening, mat, søvn, kvalitetstid, kos.. alle de tingene jeg liker best her i livet. Ikke noe problem å finne roa når man er gravid ihvertfall, det skal gudene vite ?

Blogges ila. helgen – god fredag – nyyt!

Flere
Artikler