Hei bloggen!

Shiiit maaan! Er det noe jeg ALDRI trodde jeg skulle skrive, sånn på alvor, så er det tittelen over her… 15. desember er altså dagen jeg offisielt ble en blogger. I dag. Klokka 17.00-ish. Det føles rart. Og bra. Og rart. 🙂

IMG_105u3

Når du leser dette er datoen mest sannsynlig rundt 27. desember. Anledningen for bloggen er #shapeupkickstart, som jeg håper og tror at så mange som mulig får øynene opp for i januar-utgaven av ShapeUp.

Vi satte oss nemlig ned på et redaksjonsmøte tidlig i november og smeltet hodene våre sammen. I år hadde vi skikkelig, skikkelig lyst til å være med leserne våre helt fra starten av 2015! Vi var allerede i november lei av nyttårskneika som vi visste at kom i januar. Bedre føre var, #shapeupkickstart er vårt svar!

I tillegg har vi, og spesielt jeg, ønsket meg en blogg der jeg kan dele litt mer av jobbhverdagen i ShapeUp. Vi gjør så mye gøy at Instagram, Facebook, nettsidene og magasinet kommer til kort.

Så, bloggen ble født, og om få dager sparkes #shapeupkickstart i gang!

Hvis vi får det som vi vil er januar-utgaven av ShapeUp det aller første du ser når du våkner 1. januar 2015. Hvis vi får det som du vil blir du glad i kroppen når du blar fra perm til perm, og kjenner treningsmotivasjonen fylle deg fra topp til tå. Hvis vi får det som vi vil blir du gira på bøy og tøy, uten et snev av dårlig samvittighet over at nyttårsfeiringa kanskje var litt drøy.

Men, inntil da skal jeg fylle denne bloggen med innhold, slik at du og resten av de fine menneskene som forhåpentligvis klikker seg inn her har noe å lese på. Jeg liker å kalle meg selv en erfaren bloggleser, og vet at bloggverdenen ikke er noen lekestue. Blogg eller blø, vinn eller forsvinn. It`s on!

Vi (trenings)blogges!

Flere
Artikler