Heldigvis er det like fantastisk som jeg sier det er

Hei fine folk,

I dag har vært en dag på farta, litt ekstra seig, da jeg bestemte meg for å teste ut å ha på meg en 10 kilos vektvest hele dagen. Resultatet får du se i vloggen på søndag, deriblant også økten jeg akkurat gjorde – en teamwod i regi av Intersport Aker Brygge, Hanna Sundquist og Lotte Oxholm.

Som regel når jeg er med på slike ting er jeg med og arrangerer, trener, etc., og får sjeldent vært med kun som deltaker. Det var jeg i dag, og det var jommen meg digg å kjenne på at ja, disse gruppetreningene og eventene vi holder stadig mer av.. de er så givende som jeg tror og sier at de er?

Det er noe så fint over å møte opp på noe man ikke helt vet hva er, grue seg litt, for så å bevise for seg selv at man klarer å gjennomføre, og det med stil. Sjangsen er stor for at man gir det lille ekstra når man har en gjeng andre treningsgærninger rundt seg, og summa summarisk ender man opp med å ha gjennomført en knakenes god treningsøkt, litt utenom det vanlige, med masse hyggelige folk man vanligvis ikke ville ha møtt.

Akkurat det samme skjedde jo når jeg gjennomførte løpekveld med Polar, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg stort til neste. Jeg skal mase på de og prøve å få til en før jul ?

Nå sitter jeg på toget hjem, og kjenner jeg gleder meg maks til å servere taco til meg selv (mannen er bortreist) og ikke minst TA AV MEG VEKTVESTEEEN?? Mer om det i vloggen på søndag, haha.

Håper du har hatt en fin dag???❤️

Flere
Artikler