Hvil i fred

For noen timer siden fikk jeg vite at Vibeke Skofterud har gått bort. Når jeg fikk beskjeden av kjæresten min var jeg på tur i skogen, og prøvde å riste av meg den lille tristheten over at Kragerø-uken vår var over, og jeg var litt irritert over at jeg hadde så lite futt i beina.

Altså.. alle de ubetydelige tingene man bruker tid og energi på å tenke på. Det meste blir lite og trivielt når slike ting rammer. Jeg kjente aldri Vibeke, men hadde jo et forhold til henne som den idrettsstjernen hun var. I tillegg var hun bosatt i Mjøndalen, ikke så langt fra Drammen, hvor jeg holder til. Jeg har alltid syntes hun har virket som en så grepa dame, med mange av de samme kampsakene som meg selv. Så ufattelig trist, og ja.. ord blir fattige.

Mine tanker går til de etterlatte – hvil i fred Vibeke❤

Flere
Artikler