Bli abonnent på ShapeUp og få med hoppetau!

Som regel har vi abotilbud på ShapeUp, der du får et abonnement for en billig penge, og en gave med på kjøpet. Og denne måneden er abo-gaven SÅ bra!

Sånn går det når PT-Pia får lov til å være med å bestemme 😉

Apropo abogaven. Ettersom jeg fikk bestemme tvang (tvang og tvang…) Ida, som har ansvar for abogavene på jobben, meg til å være modell. Asså.. Kan dere se hvor klein jeg er på dette bildet?

Petbe_20141125 0942 003

Litt sånn.. «Neimen-er-dere-her-jeg-bare-står-her-med-hoppetauet-strategisk-plassert-under-venstre-fot-og-gliser-fra-øre-til-øre-jeeeg»-type bilde.

Men får frem budskapet da. PT-Pia liker hoppetau.

 To the point –> Hvis du velger å abonnere får du et med et hoppetau fra Abilica. Det er et supert treningsverktøy du kan ha med deg når som helst, hvor som helst. Perfekt på reisefot! 😀

Generelt forbauser det meg litt med folk som velger å kjøpe magasiner i butikken istedenfor å abonnere. Spesielt treningsmagasiner!

For det første…

1) Mye av nøkkelen til suksess med treningen du gjør ligger i kontinuitet – Du må trene kontinuerlig for å få de resultatene du ønsker deg. Trening er ferskvare! Så hvis du får verdifulle innspill, motivasjon og tips fra oss som magasin, som bidrar til at du opprettholder motivasjonen og driven.. Så selvfølgelig skal du ha den motivasjonen hjem i postkassa hver måned?!

2) ShapeUp koster 69 kr i butikken. Om (når) du velger å kjøpe f.eks 6 utgaver etter hverandre koster dette 414 kr. Ikke at dette er all verden, men…

Hvis (når) du velger et abotilbud som dette får du de samme seks utgavene for 199 kr. OG du får med hoppetauet, som gir deg uendelig med treningsmuligheter uansett hvor du er!

 Og som om det ikke var nok, bare se så gøy du kan ha det med dette hoppetauet…

Petbe_20141125 0942 006

Kleint bilde, vol 2. Vi hadde det for øvrig ganske lættis når vi tok disse bildene, hehe.

Anyhow, du burde klikke hjem både ShapeUp og hoppetauet i postkassa 😀

  • 6 utgaver + hoppetau kr 199: ABOSU65

 Eller…

  • 12 utgaver + hoppetau kr 299: ABOSU66

Kodeordet dere ser over sendes til nr 2205, og det koster 3 kr pr sms. Faktura kommer i posten, og gaven kommer ca. 3 uker etter at fakturaen er betalt. Og så det som alltid skrives med liten skrift; DU MÅ BETALE 49 KRONER I PORTO FOR GAVEN!!

So there you have it! Løp og kjøp! Eventuelt sitt i sofaen og send en sms… 😉

Flere
Artikler