Innspilling, tung trening og en fantastisk nyhet

 

I går var jeg på Barrys Bootcamp som en del av et presseevent med Jaybird sin lansering av nye høretelefoner, spesialtilpasset til trening. Stine Hartmann hadde treningsøkten, og det var supert å få beveget litt på kroppen sammen med likesinnede. Allikevel klødde det enda mer i kroppen i dag, da jeg endelig fikk kjørt en tung fullkroppsøkt i min egen boble. Love it! Det gikk i knebøy, hip thrust, chins, samt litt kjernetrening og noen utfallsvarianter for å runde av. Deretter ruslet jeg hjem til mitt nye hus, og var for første gang alene i crib´en – shit man, det er så digg!

Akkurat nå er det himla mye å gjøre på jobb, men så fort helgen kommer, da blir det ordnings i huset – akkurat nå ligger alle mulige ting og klær spredd over alt, i x antall bokser og pappesker – det må fikses.

Apropo jobb – dagen i dag fylte jeg blant annet med å spille inn en treningsvideo som kommer her på bloggen på søndag. Jeg har nemlig blitt ambassadør for en ganske så kjent leppomade. «jøss, av alle ting», tenker kanskje du, men akkurat i dette tilfellet blir begrepet leppomade nesten litt snevert.. jeg har så sjukt mange gode minner til denne vesle, runde saken atte hjælp! Ikke minst har det reddet meg ut av x antall munnsår-situasjoner.

Noen som klarer å gjette hvilken det er?

Anyhow – vi skal gjøre masse kult sammen året igjennom, og første fine greie skjer på søndag. Jeg elsker at jeg får jobber med samarbeidspartnere som er like glad i det gode, treningsglade, sporty innholdet som meg selv, og som gjør det mulig at jeg kan levere mer av det. Takk, fine folk – dere vet hvem dere er 🙂

meg

Foto: Petter Berg // Egmont Publishing

jikes

Også en siste ting da.. 

Noen som har sjekket ut bloggen til Funkygine i dag? Endelig er det offisielt! Superjenta skal bli en del av De Nye-gjengen, og skal i tiden fremover bli en del av godgjengen vår, med tilholdssted i Egmont Publishing sine lokaler i Nydalen. Jeg syns dette er superstas, og gleder meg til å få en sportyfrøken ved siden av meg i kontorlandskapet. Ikke minst gjennomføre noen hissige treningsøkter, i og med at Crossfit Oslo ligger rett over gata.. moro for unga!

Prates i morgen fintfolk – nå venter sofakroken med mannen!

 

Flere
Artikler